Kızlar selam bir buçuk aylık bebeğim var iki üç kez mastit gibi bir şey oldum. Mememde sertlikler oluyordu ara ara ters emzirme yapardım geçerdi. Dün gece iki göğsümde şişti kitle gibi elime bezeler geldi bebeğim çok derim uyuyordu ona rağmen uyandırıp emzirdim ama uykulu olduğu icin tam ememedi Ağrı’dan açıdan oldum. Ama ateşim yoktu hafif kızarıklık vardı sağ göğsümde sabah emzirdim biraz hafifledi ama geçmedi sabah doktora gittim görünce mastit olmuşsun antibiyotik verdi içiyorum su an ilkine göre cok cok iyiyim ama agrıyor yine var yani. Sağım elle yapabilirim hastane tipi pompa kullanmıştım ilk zamanlar tazyik yaptı. Lansinoh elektrikli pompam var yeterli gelmiyor sütü çekemiyor ve ayrıca sağınca göğüs uçlarım ağrıyo. Ucunu gereksiz büyüttü saten şimdi sürekli emziriyorum ama doktorum bünye meselesi genelde sürekli olur tekrarlar dikkat et dedi. Özellikle sütten kesme de bebegi cok olur sende dedi korkuyorum Bende size danışmak istedim tekrarlamaması icin ne yapmak lazım sürekli emzirecegim ters emzirme yapacağım pozisyonu sürekli değiştirip emzirecegim başka yapmam gereken bir şey var mı ?