syaby Mervexxx uyku uykuyu getirir gündüz çok uyudu diye gece uyumamazlık yapmaz aksine belirli düzende gündüz uykusunu uyuyan bebek gecede rahat uyur
honeyybee_ Mervexxx bugun bebeklerin uyuma günü mü herkes benimkide uyuyor yazmis benimki niye uyumuyorr hep yarim saat ya
Mervexxx honeyybee_ ahhaha bilmiyorum kı benımkı ilk kez böyle uyudu hoşuma gitti ama bi yandan neden dedim Ya. Uyandırdım sonra☺️
Ilaydacimen0325- Mervexxx bİzim ki bugün altı ay aşısı oldu aşı uyku yaptı 3saat uyudu şok oldum ama aşıdan bence normalde 45 dk uyur ama sizlerinkide çok uyumuş şaşkınım şuan uyuma günümü acaba bugün 😂😂😂😂
aslansmomm Mervexxx ay bugün bende sok geçirdim, 5,5 aylık normalde maksimum 45 dk uyurdu tam 3,5 saat uyudu inanamadım😨 Gece uykusundayız insallah etkilenmez diye umut ediyorum😂😂
Ayseoztrk57 Mervexxx uyku eğitimi ver cnm gunduz toplam 4.5 saat uyuması gerek 1.30 2 saat 2 saat aralıklarla 3 uyku yaptır ck yatarsa kaldır En son kı uykusu 40.45 yatr geceye hazırlık 😊
Bebgimmm_123 Duyulurum benimde oglum 6 aylik 2 bucuk saat sonunda mizmizlaniyo gece uykusuna gcemesi icinde 3 3 bucuk saat kesin ayakta durmasi lazim yoksa hemen uyNiyo