Busraktuncc Arkadaşlar prematüre bebeği olan varsa elimde prematüre kıyafetler var 4-5 takım ihtiyacı olan varsa göndereceğim çok fazla giymedi bebeğim 10 gün kadar giydi sonra hemen büyüdü zaten
dilaraefe Busraktuncc benim bebeklerim de pramtüre hatıra olarak iki takımını saklıyorum gördükçe bazen ağlayasım geliyor
Portakal dilaraefe benimkinin de var saklıyorum bir tanesi üstündeyken kızım büyümüş zor çıkarılır diye keserek çıkarmıştım mutluluktan ağlamıştım☺️
Busraktuncc dilaraefe yaa hiç aklıma öyle gelmemişti bende saklayayım bari ihtiyaç sahibi biri cıkmazsa 🤗
Busraktuncc dilaraefe bende hastane cıkışına isimli takım yaptırmıştım onun şapkasını eldivenlerini falan çerçeveletip odasına astım 😁
Busraktuncc Portakal benimkide 35 haftalık doğdu 2600 doğdu bi anda büyüdü anlamadım suan 1 bucuk aylık yani yeni doğmuş gibi ama yenidoğan kıyafetler bile küçük gelicek neredeyse 😁
Busraktuncc Portakal bende ya gördükçe eşimde bende kıyafet alıyoruz küçülüyo diye hoşumada gidiyo değişik değişik giymesi çocuklar zengin ya bi giydiğini bi daha giymiyo 😂 😂