EndlessLove_ yagmursen ahahah allahalaaa bende normal diye biliyorum ama bi kaç yere daha sorun isterseniz 🤷♀️😃😃
yagmursen EndlessLove_ yok ya doktorun kendine hayrı yok gibiydi, aniden kusunca siddetli sekilde bebek yol üstündeki hastaneye girdik :D cok ciddiye almıyorum benimde bilgime göre olabilir normal cunku
Deletedmom_73 yagmursen İsmi lazım değil birisi size durduk yere kinlenmisti ama ben sizi savunmuştum 😊🙈
yagmursen Deletedmom_73 evet ya o olayı hiç anlamadım hala anlamam ahaha yalancı konumuna sokmuslar yok kac meslegim varmıs yok kesin uyduruyorum kurs almısımdır halk egitimden felan ahahah, tesekkür ederim 🥰🤍
yagmursen Deletedmom_73 bosverdim ama cok sıkıldım bazı tiplerden sanki amaçları forumda birine laf sokayım dalga geçeyim :D
tosbikannesiiii 1 yaşında hala bir dişimiz var normal mi bu neden zor çıkıyor değerleri normal böyle olan varmı acaba
yagmursen tosbikannesiiii 1 sene icerisinde ilk dişin sürmesi gerekiyor, isterseniz bir çocuk diş hekimine götürün, 30. Aya kadar hemen hemen tüm dişlerin tamamlanması beklenir