Adtmoms Merhabalar annelerim oğlum 3 aylık olacak allah nasip ederse sünnetini küçükken yaptırmak istiyorum. Antalya da yaşayan annelerim gidip memnun kaldığınız doktor var mı? Devlet veya özel önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Mommyyigit Adtmoms bende çok merak ediyorum bebeğim 4 aylık gürsel ateş den randevu aldım ama hala emin değilim
Banaannede Adtmoms Akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde yenidoğan cereahı vardı bi tane 40lı yaşlarda bi adam. Yeğenimi o sünnet etti kontrole birlikte gittik çok ilgili bir doktor
Mommyyigit Adtmoms MedicalPark da 3800tl artı kovid testi yapıcaz bebeğe dediler özel hastanede ameliyathaneye giricek sonuçta özel klinikte gözümüzün önünde olucak ama yine de emin değilim
Adtmoms Mommyyigit Topçular medstarda 2500 dedi bize dediğiniz gibi yine kovid testi de istiyorlar bende çok kararsız kaldım. Eğitim Araştırmada iyi bir doktor varmış Ali Erhan onu da düşünebilirim.
Vrl Adtmoms merhaba ben yaptırdım çallı meydanda 1000 tlydi yaklaşık iki buçuk ay önce doktorun adı adil gökalp ben memnun kaldım bebeğimin yanında oldum operasyon esnasında
Adtmoms Vrl o kadar uygun olduğunu duysam bende çallı meydan tıpa yaptırırdım biz nisanda yaptırdık 3 binden aşağı fiyat veren yoktu özelde ama bir sıkıntı olmadı çok şükür iyileştik.doktorumuzda iyiydi çok şükür🤲