Beyza_veysel_2908 Merhabalar 7 aylık kızıma biraz kilo alması ve gelişmesi için ne yapabilirim yada ne yedirenilirim
Irmakprensesinannesi Beyza_veysel_2908 sabah kahvlti sına avakaoda ceviz badem koy alerjisi yoksa benin kızım mesela yogurt avakodo muz 1 tane organik buskivi ceviz koyuyorum severek yiyor ve güzel sağlıklı kilo aldırıyor 8 aylık kizim
Beyza_veysel_2908 Irmakprensesinannesi teşekkür ederim söylediniz için ama benim kızım 7 aylik yiyebilirim ki ceviz feln
Guzelanne34 Çorbasına yemeğine mutlaka kemik suyu koyun ve zeytinyağı. Yumurta sarısı verin her sabah. Muzda güzel kilo aldırır
Irmakprensesinannesi Beyza_veysel_2908 bizim doktorumuz 7 aylıkken 1 çay kaşığı ceviz 1 çay kaşığı badem başlattı 1 aydır tüketiyoruz toz şeklinde getiriyorum
Mbebeh Irmakprensesinannesi badem 1 yaşından önce önerilmiyor aslında. Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ? Kabızlık vs. Gibi ? Bnm bebeğim de 10 aylık azıcık fındık başlayabilirsin dedi ama bademe olmaz dedi.
Elaeda5 Kahvaltı yapmıyor artı ya kızım 8 aylık . Yumutta sarısı kor pekmez yiyordu çok zorla çok az yiyor artık faklı nasıl yedirebilirim
Irmakprensesinannesi Mbebeh yoo herhangi bir sorun yasamadim 1 çay kaşığı kadr veriyorum zatn doktorumuzun önerisiyle çiğ badem tuzsuz öğütülmüş seklde doktoumuz 7 aylıkken azar azar koy dedi çorba püre vb seylerine