pilavustutavuk Merhaba Tam kan sayimi yaptirdim..Tum degerlerim normal cikti. D vitamini ve Magnezyum haric Kullandiginiz magnezyum takviyesi var mi? ben netten Ocean extramag ve Magnimore plus’in iyi oldugunu arastirdim. bunlardan kullanan var mi?
pilavustutavuk Divayorgun bugun bir doktorun neden ve hangi durumlar icin magnezyum almaliyizi dinledim you tubedan , kesinlikle almaliyim dedim.. hem uykusuzum, hem halsiz , ve zerre enerjim yok. gun icinde cok cabuk yoruluyorum
bikerem pilavustutavuk hamilelikte ve dogduktan sonra 4 ay kullandim,ayrica meniskus yirtigi oldugumda da bunu tavsiye etti doktorum. Depolarim doldu bu acidan memnunum tabi
pilavustutavuk bikerem kandaki magnezyum oranim referans araliginda. Fakat kandaki magnezyumun iyi cikmasi vucuttaki magnezyumun yeterli oldugu anlamina gelmedigi icin( dokulardaki magnezyumu disardan tamamlamak zorunda oldugumuz icin) takviye sart. sizin kullandiginiz takviyeyi inceleyim. 4 tane formun hangilerini iceriyormus. kas dokularina ayri etki eden formunu vermis olabilir doktorunuz
bikerem pilavustutavuk ihtiyaçlarim dogrultusunda benim icin en iyi olani vermistir elbette. Sizin doktorunuz onermedi mi peki sizin icin