Merhaba arkadaşlar biraz uzun yazabilirim bilgisi olan varsa Allah rızası için yardımcı olabilir mi çıldıracağım çünkü. Bebeğim 7 aylık, 5 buçuk aylıkken ilk yoğurt ile Ek gidaya başladık 3 gün kuralı ile devam sonra doktor gözleminde düzenli bir şekilde öğünlere döndük. Bundan 3 hafta önce bebeğimin poposu yara olmaya başladı Ekgidayayla tanışma süreci diye böyle düşündüm ve bu sorun ilerledi 2 haftanın sonunda kanlı bir şekilde kaka yaptı bebeğim ve poposu hep yara olmuştu tek bir kaka ile( çıkan yaralar krem ile aktif bir şekilde geçiyordu hep) kqn görünce çok korktum hastaneye gittik hemen kendi doktorumuz yoktu başka bur doktor vardı ve bebeğimin besin alerjisi olduğunu söyledi süt ve süt ürünleri, yumurta, kabuklu kuruyemisler bunlardan olabilir kes bunları dedi tamam dedim kestim eve geldim çocuğuma yoğurt veremiyorum peynir veremiyorum yimurtasiz adam akıllı tarif yok çocuğuma bisey yapamıyorum bir şekilde yine oldu bitti yedi tabi olduğu kararı ile ama aktif bir şekilde benim bebeğimin vücudunda değişik yara gibi terbiye gibi cilt kararması deri soyulmasi gibi biseyler oluştu ellerinin üstü kolları boynunun altı yanakları sonra ben tekrar doktora gittim kendi doktorumuz izine çıkmış yine başka doktor baktı ve bana ürünleri verip hangisine alerjisi var çözmem gerektiğini söyledi bende alerji testi yaptırmak istediğimi söyledim bana direk gerek olmadığını söyledi ama cocugumu ben görüyorum ne kasintisi bitiyor ne yarası bitiyor kakasını çok zor yapıyor deliriyorum ya, bana iyi olan özel devlet fark etmeksizin alerji testi yapan doktoru iyiolan bir hastane önerir misiniz Anadolu yakası olursa çok mutlu olurum pendik Maltepe tarafları