Hemsireannis Balkizinannesitugce tabiki 🥰 tavuk göğsünü ve mantarı dogruyorum kekik pul biber tuz krema sıvı yağ ile Marine edip dolapta biraz bekletiyorum 1-2 saat yeterli sonra onu tepsiye döşüyorum mısır gevreği elimle ezip üstüne döşüyorum 180 derece de fırına atıyorum canım🍀
Annesiballisiii busra_02 Fırında soslu tavuk but Mantı Közlenmiş biber ve patlıcan mezesi Karnabahar kızartması Şehriye çorbası Sütlaç İçecek ❤️
MiracAlpinveUmutunAnnesi busra_02 Çorba fikri alabilirim Kuru fasulye Bulgur pilavı Oğlum puding istedi çikolatalı Şehriye salatası Yoğurt Dün akşam dan kalan kuru patlıcan biber dolmam var 😍
mayko1 1balkizannesi Ayran yapmayı hiç bilmiyorum😀 Burda ayranlarda bizim Türkiyede ki gibi güzel değil
mummy busra_02 bugün kuru fasulye günü sanırım birçok kişi yapmış ben de kuru fasulye pilav yanına fırında tavuk
Furkanemirinannesi Dünden kalma sarmam var yanına ne yapsam diye düşünüyorum sabahtandır gelmiyp aklıma bişey 🙄
Demirac19 busra_02 ben şimdilik patates köftesi yapıcam ve çorba olarak mercimek çorbası, yanına tavada tavuk kızartırım ve erişte pilavı yaparım herhalde