Merida Dünyalar güzeli terk edilmiş bir bebek Onu bulanlar ve sonrasında süt annesi olan tıp teknisyeni Büşra hanım haber ilk çıktığı zaman onun için her şey güzel olacak diye sevinmiştim. Şimdi öğrendim ki Beyin ölümü gerçekleşmiş neyin sebep olduğunu bileniniz var mı https://www.cnnturk.com/amp/turkiye/nisa-bebekten-aci-haber-beyin-olumu-gerceklesti
NurCum Küfür etsem forumdan atılırım da neyse açlık terkedilme üşüme herşey sebep olmuştur nolcak ki el kadar bebek
ZumruduAnka Merida inanamıyorum ya haberi de ağlayarak izlemiştim şimdi yıkıldım çok üzüldüm ah yavrum benim cennette yerin hazır kuzum benim
Ballilokmamelmaliturtam Merida Ah yavrum.. Seni bu hale getirenlerden sorsunlar hesabını günahsız meleğim
Buusra1 Merida ama bu nasıl olur 🥺🥺 daha bir saat önce izledim haberlerde süt annesi kendi elleriyle çocuk esirgemeye teslim etmişti çıkmıştı hastaneden😭
Lunaluu Merida çok üzüldüm😔😔 bakamıyorsan git çocuk esirgemeye ver ne diye terk ediyorsun küçücük bebeği şu soğukta.
Madam Merida muhtemelen uzun süre aç ve soğukta kaldı yavrucak belkide bir hastalığı vardı zaten çok üzüldüm ama ya ah yavrum ya Allah’ım cezaları insan bir hastane önüne yurda falan bırakır boş arsaya atmışlar