UrasEgeBabysMom Raupe Eczaneden alıp sağlık ocağındaki ebe aşıyı uyguluyor. Bu arada aşı ağızdan veriliyor, deri altına enjekte edilmiyor
Aliaslan1 Raupe ben üniversite hastanesinde takip ettiriyorum oğlumu aşılarını da orda yaptırıyorum. Rotayı da yaptılar
Aloneeee Raupe biz kendimiz yaptık aşıyı aldık özel hastanede yapacaktık ancak hemşirenin işi vardı ben vereyim mi dedim ver dedi ağıZdan içiriliyor zaten. Sağlık ocağı bile yapıyor
kirmizibalikgolde Raupe nasıl.yapmiyoruz drdi .ocağında yapıyorlar . evde kendi yapanlar var . sonuçta ağızdan damla .. yavaş yavaş damlatti bizim doktor . damla damla şeklinde .
Raupe kirmizibalikgolde husisi ebeyi arayıp sordum hayır dedi ikinci çocuğum benim ilkinde de yapılmamıştı 🤷♀️ Özel de yaptırdık ama şuan rota zaten aşırı pahalı bide bu sebeple özele gitmek istemiyorum
kirmizibalikgolde Raupe doğru söylüyorsunuz . bide asi için para vermeye gerek yok . ama ebe yanlış yapmış. siz kendiniz damlatin o zaman .
Aloneeee Raupe evet yani ben hiç reçete olmadan almayı denemedim ama bi eczaneye sorun isterseniz. Ama normalde sağlık ocağı bile reçetelendiriyor.
Mimoza-kizim Raupe ben eczaneden alip saglik ocağında yaptırdım yapmak zorundalar sikayet edin boşyere hastaneye gitmek zorunda degilsiniz saglik ocaklari bunun icin varlar
Mimoza-kizim Raupe evet canim eczaneye gidiyosun rota asisini ucretli aliyorsun sonra saglik ocaginda damlatiyorlar agzina evde kendinde yapabilirsin doktoruna danışıp uada eczaciya sor yapabilirmiyim evde diye
patiseverr_ Raupe evet canım ama asıyı bır gün önce soyleyıp getıttır eczanelerde talep üzerine getırılıyor