Endegerlimoglum Abdisumeyye meraba biraktirdiniz mi biberonu. benimde oglum 4 yaşında biraktiramiyorum
UraSsmom Yaa 23 aylık ben uykuya geçerken devam sütü veriyorum ama artık ben de bıraktırmak istiyorum alıştırdığıma da pişman oldum 😏
Elif00 UraSsmom benım kızım zrb uyumadan sütünü içip bırakıyor gece de kullanmadığım için bırakmak istiyorum bardakta içsin öğle bardakta verdim içti yattı dedim biberonu küçük yavru kedi götürmüş evde sakladım
UraSsmom Elif00 Kaç aylık, valla benimki gece bize biberon arattırır sokakta 😂 Bide ben biberon değil sadece süt içmesin istiyorum
Abdisumeyye Elif00 sabah akşam süt içiyoruz pipetli bardandan icelim diyorum yok icmem diyor birakiriz inslalah
Elif00 UraSsmom benım kızım 23 aylık şimdi sütünü bardakta verdim içti babasını aradı dedi mi (yani kedi), mama mı götürmüş vur. Şimdi yatağına girdi yattı galiba benimki fazla biberon atamayacak gibi
UraSsmom Elif00 Ya bardakta versem benimki de içer pipeye de bayılır öyle de içer ben süt vermek istemiyorum
Abdisumeyye Endegerlimoglum hayır malasef canim koca adam oldu abi üstelik kardeşi var 2 aylik ayni sütü bardakla veririm çıkarır ama biberonla içer