Incilara Kızıma bayram için kıyafet bakıyorum da şuan 4 aylık bayrama 5 aylık olcak kilosu 6.5 bayrama 7 falan olur diye düşünsem yani sizce 6-9 Ay mi alsam 9-12 mi bide lcw ’nin kalıpları küçük mü hiç alışveriş yapmadım daha ordan o yüzden bilmiyorum
Eminerd Incilara bence 9-12 alın ki eylül ayına kadar rahat rahat giysin 😊 benim oğlum bir tık iri bebekti 8 aylıktı geçen sene haziranda 12/18 giydirdim bütün yaz giydi
Ozlem2904 Incilara ben kg göre değilde boya göre alıyorum. Bebeğim 3aylik 3-6arasi 68cm. Oğlumda 61cm 3 6 qrasi tam oluyo biraz bol ama emanet gb durmuyo
Hemsireannis Incilara ben 8 aylık bebeğime 8 kilo 12 18 aldım geniş de olmadı tişörtleri ama sweat tarzı takım aldım onları 9 12 aldım onlar baya bol oldu 😂 altında yorum varsa bak kıyafetlere göre kalıpları değişiyor
Hkubras Benım bebe 2,5 aylık 6 kg lcw sweatlerde dar kalıp denıyor o yüzden 6-9 aylık aldım hafif bol bayrama tam olur bu disney takımlar varya onlardan
Incilara seymapoyraz1 işte yıkanma payı olduğu içinde acaba 9-12 mi alsam diye düşündüm bu sefer de çok büyük durursa
goktugmom_061220 Incilara 6-9 ay çok ideal. 16 aylık oğlum 12 kilo. Kışlık 9-12 ay kıyafetlerinin çoğunu hala giyiniyor. 7 kilo bebişe 9-12 ay çok büyük olur. Yenidoğan katagorisinden alırsanız tam kalıp. 👍
Aselemine27 Incilara benim kızımda 4 aylık zayıf kızım biraz elbise aldım 6 9 iyi oldu bi ay sonra daha iyi olur size küçük olur 6 9 sanki
Annesininkuzusu01 Incilara Etiketin arkasında kg cinsinden de bedenler yazıyor ben ay değil kg göre alıyorum daha iyi oluyor
Katun Incilara 6-9 alın 9 12 büyük durur lcw kalıpları o kadar dar değil. Bende 5 aylıkken 6-9 almıştım
ikiprensannesii2 Oğlum ayına göre tam kilosunda. Ben her zaman 1 beden büyük alıyorum geniş olsun içinde rahat etsin😀 sadece jean alacak olursam yorumlara falan bakıyorum tam bedenini almaya çalışıyorum, büyük olduğunda hoş durmuyor
Incilara ikiprensannesii2 aynen ben de geniş durmasını istemiorum ama dar olursa diye de korkmuştum ama yorumlara göre 6 9 almalıyım öyle daha iyi olcaj gibi