Deletedmom_28 bu gaz damlasını doktor tavsiyesiyle aldım doktor günde 4 defa dedi ama eczacı her emzirmede 5 damla ver diyor fazla değil mi anlamadım sizler nasıl kullanıyorsunuz
Nazlican Deletedmom_28 Hayır günde 1 defa 5 damla Bizde kullanıyoruz Kağıdında da yazıyor zaten Mama veriyorsan ya da sağıyorsan süte de katabilirsin Bir de düzenli vermen lazım mesela her sabah belli saatte
Tazeanne03 leylaelisa biogaiayla alakalı olduğunu sanmıyorum ıkınmanın gazdan ıkınıyordur biogaia+sab sımplex kullandık biz çok şükür gaz sorunu bitti
Bahar11 leylaelisa evt ikiniyo normalse bile verdigmde zorlaniyor bnde vermemeye basladm kndi cikariyor artk
Nazz428 leylaelisa yaklasik 2 ay kullandim. Arti sab simplex de kullandim.. Gaz problemimiz çözüldü. Günde 1 defa 5 damla
Esoca38 Deletedmom_28 günde bir kere 5 damla kullanacaksınız ve buzdolabında muhafaza etmek gerekir. Ayrıca bu gaz damlası değil bağırsak florasını düzenliyor probiyotik yani bununla gaz geçmiyor bilginiz olsun :)
FoamSea Esoca38 canım açıldıktan sonra oda sıcaklığında muhafaza ediliyor üzerindede yazar. Açılmazsa buzdolabında 🤍
MiniKaya Deletedmom_28 merhaba günde 1 defa 5 damla veriyorsunuz kuzenim eczacı buzdolabında tutmamı önermişti