Karla Hanımlar lütfen bana pankek tarifi verir misiniz? Bebekler için, tam tutan bir tarif olsun🥺 Burdan birkaç tarif denedim hiç olmadı.
Vanilya Karla 1 yumurta göz kararı süt veya su(ayına göre) İçine muz pekmez koyuyorum az az göz kararı un ama ben mutlaka rondo da yapıyorum hepsini. Güzel oluyor.
Ozgdfn Karla bir adet muzu ezip içine bir yumurta,fındık ceviz badem karışımı,bir tatlı kaşığı keçiboynuzu özü,biraz su veya süt, birazda un koyup çırpıyorum . Hafif koyulastiktan sonra kıvamı birer yemek kaşığı tavaya döküp az yağda pişiriyorum
Dedimolabilir Karla kac aylik ben kizima yapiyorum 1 yasinda cok seviyor. 1 cay bardagi pekmez 1 cay bardagi sut 1 Yumurta Bir adet muz ezilmiş 4 yemek kasigi tam buğday unu yoksa normal un 2 adet ceviz ici dövülmüş. Hepsini karıştırıp pişiriyorum severek yiyor.
Nilunas Karla yumurta sarısı 2 kaşık yoğurt 1 rendelenmiş muz azcık kabartma tozu 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu 1 çay kaşığı kakao yulaf unu katıyorum evde o var göz kararı. Tarhana lı da çok güzel oluyor
EsZe Karla 1 parmak uzunluğunda muzu eziyorum. İçine 1yumurta, 1 tatlı kaşığı un, rondodan geçirdiğim kuruyemiş karışımından ekliyorum. 1 yaşından küçükse sadece sarısıyla malzemelerin miktarını da azaltarak deneyebilirsiniz