yookkdahaneler Özür dileyerek başlıyorum hakkınızı helal edin .. pide yaptıracağım yanına mercimek çorbası salata başka ne yapabilirim kızlar ? Tatlı olarak ta fikir verirmisiniz ? Birde bu yemekler yeterli mi?
Haticenna yookkdahaneler dün misafir gittik aynı bu menü vardı tatlı olarak da lokma tatlısı vardı. Lokma yerine baklava daha güzel olurdu ama 😁 bana kalırsa yeterli zaten bi çorba iki pideyle doyuyo insan.
bullshit bence yanına kuru fasulye ya da güveç yapın bi sulu yemek olsun. tatlı olarak da şekerpare kalburabastı kadayıf gibi bir şey yapabilirsinşz
yesilkahve yookkdahaneler bence bir sulu yemek yapmalısın 💜 musakka, taze fasulye, barbunya veya ramazan olmazsa olmazı güveç olabilir. Tatlı olarak da klasik şekerpare veya kadayıf olabilir. Sütlü tatlı istersen de fırında sütlaç
Nik_mik_yok yookkdahaneler kuru fasulye yada nohut yapabilirsin yanına. Tatlı da revani falan gibi kolay bişey yap, akşamdan yapsan daha rahat olurdu .üzerine de dondurma koyarsın misss
Elfvli yookkdahaneler tatlı Kemalpaşa. Bence ramazana iftara en yakışan tatlı bende cok severim. Yemek olarak bir fırın yemeği ve pilav mutlaka yapardım.
Cgdmltr93 yookkdahaneler çorba ve pide çok az. Kendimize bile o çeşit hazırlamıyorum. Sonuçta bu misafir bi ana yemek bi sarma dolma mantı ya da pilav v.s istiyor. Hazır mantı yoğurtlayın kolay olur. Bi kuru bi pilav yapın
ezogelinn yookkdahaneler ortaya zeytinyağlı yemek ve fasulye nohut gibi sıcak sulu yemek ortaya da rus salatasi yada havuç tarator olabilir