bebetom08 4 aylık bebeğimde dil bağı varmış 1-2 dk lık bir işlemmiş ama canı yanmaz mı nasıl yapıyorlar işlem sonrası yemesinde sıkıntı yaşayan var mı başına gelenler bi aydınlatıverin beni içim rahatlasın
Raupe bebetom08 benim kızımda da doğuştan var 4 aylık olcak ama bizim doktorumuz gerek görmedi dilini dışarı çıkarabiliyor mu sizin bebeğiniz
shawty bebetom08 benim kızımda da doğuştan var ama emmesini vs engellemediği için gerek duymadı doktor ameliyata
Muge140921 bebetom08 benim oğlumda da var ama hafif dedi dilini dışarı çıkarıyor emmesi güzel diye biraz erteledi doktor. 10gün sonra 7 aylık olacağız Ama ileride konuşmasında vs sıkıntı olurmu diye bende endişeleniyorum açıkçası
bebetom08 Raupe cerrah görsün dedi ama ameliyatta olduğu için göremedi.. Evett çıkarıyor sıkıntı yok ama ileride sıkıntı yapar konuşma ve beslenmesinde dedi
bebetom08 Muge140921 bilemeyiz riske atmamak gerekir küçük bi operasyon sonuçta.ileride pişman olmak istemem büyüdüğünde yapılması gerekirse operasyonda bi o kadar zor olur
shawty bebetom08 2 tane çocuk doktoru söyledi hatta birisinin kendi kızındada varmış ama emmesini gelişimini etkilemediği için yaptırmamış ameliyat. Kızım dilini falan çıkartabiliyor Şükür herhangi bri bir engel yapmıyor bize. 1 haftalıkken söylenmişti bize dil bağı şuan 4 aylık bebeğim
bebetom08 Kekemeliğe yol açıyormuş kuzeniminde varmış geç farkedilmiş eskiden böyle üzerinde durulmuyormuş şimdi koca adam oldu kekelemesi var ileri derece