Abdisumeyye Bir oğlum var 4 yaşında bayadır korunmuypruz 2 sinde regl olacaktım olmqdim sadece göğüs ağrısı var kac gün daha geçmesi lazım kesinlesmesj icin😚🙂
Kelebegimmmm Abdisumeyye erken gebeliğe gerk yok. Gün geçmiş zaten. Normal 5 liralık testte çıkar. Hemn yapın. Beklemeye gerk yok
Abdisumeyye FmBetull bugun alayim yarın sabah yapqrim çıkar demi yaniltmaz sağlık ocagi doktoru 10gun geçmesi lazım yaniltir dedydi
Abdisumeyye Tamam kızlar oyle yapayım eczane yakın zaten alayim ne bilim bu seferde silik falan cikarsa adet olursam üzülürüm 🙂
FmBetull Abdisumeyye yok canım erken gebelik testinde adetine nerdeyse 1 hafta kala bile görürsün.Senin şuan 3 gün geçmiş erken gebelik testine de gerek yok normal testte de çıkar.Ben iki gebeliğimi de günüm geçmeden öğrendim.
Abdisumeyye YeniAnneIstanbul bende yaşarım diye yapmak istemiyoeum istediğimiz icin yarin 5 gün oluyor 🙂bugun alim yarin kalkqr kalkmaz yapım 😚
MerveKayraTugra Benim 2 gün geçmişti sağlık ocağında ki testten aldım yaptım hemen çıktı doktora gidince de 5 haftalıktı bugün alıp sabah kalkar kalkmaz yapın
Abdisumeyye MerveKayraTugra masllalah ay inslalah vardir silik çıkarsa pozitifdir zaten bugün 2 tane alayim nolur nolmaz diye