Bezelyeannesi Mervecannn sulu köfte yada fırında patates köfte üzerine domates sosu onun üzerine kaşar mis gibi yemek patlıcan oturtma yada karnıyarık
SetenayCo Mervecannn ben kıymayla çökertme kebabı yapıyorum, güzel oluyor 🥰 Bir de ekşili köfte, hımmm nefiss🌹
Deletedmom00881 Mervecannn lahmacun, İçli köfte, Mantı, Patlıcan patates musakka, Köfteli çorbalar, Kıymalı taze fasulye, Adana kebap 😍 Dolma, İzmir köfte, Pide, İslim kebabı
29052021 Deletedmom00881 bende islim kebabı yapmayı düşünüyorum yanına pilav harici ne yapabilirim onu bulamıyorum 🤔
Zatilokumum Mervecannn içli köfte Sulu köfte Oturma İslim kebabı Makarna Nefis yemeklerden baksanıza 🌼
Deletedmom00881 29052021 çorba ve yoğurtlu mor lahana salatası veya havuç tarator, islim kebabı zaten ana yemek canım, fırında soslu patates de olur
Birkullanici Mervecannn fındık lahmacun yapabikirsin fırında , yada yağlama , karnıyarık , fırında kşarlı köfte aklıma bunlar geldi
29052021 Deletedmom00881 bu tarz yemeklerin yanına mutlaka pilav yapılır ya.. Bende artık sıkıldım pilav yemekten değişik bir fikir istedim patates mantıklı teşekkürler 😇