barlassmoom Kızlar günaydıınn 🥰 Bebeğimin göbek bağını gömmek ile evde saklamak arasında kararsız kaldım. Evde saklarsam, hangi koşullarda saklamam gerek tavsiyeniz var mı? Sizler nasıl sakladınız, eğer sakladıysanız? Destek olabilir misiniz 🥰
Glsn7581 barlassmoom annem hastaneye gömelim dedi kıyamadım. Öyle cüzdan gibi bir şeyin içinde duruyor
Bilinmeyennn barlassmoom benimkide evde duruyor. Ogluma ayak ve el izi seti almıştım netten bakin isterseniz bi ondan yapıp göbek bağını da ona yapıştırdım cok güzel oldu.
Duyulurum barlassmoom günaydın 🌷 göbek kordonu bebeği besleyen büyüten bir bağ olsa da nihayetinde çürük bir damar o yüzden gömmek en iyisi.
barlassmoom Kubravera gerçekten mii 😇 yaa çok tatlı, peki nasıl muhafaza ediyorsunuz? bi bozulma olmuyor mu acaba?
Kubravera barlassmoom hiç bir şey olmadı vallahi , kurudu zaten. Öylece duruyor bi kutunun içinde 😇❣️
462020a barlassmoom annem bütün torunlarininkini küçük kutuda hepsinin ismini kagida yazip üzerlerine yapişmiş sekilde sakliyo en büyük torun 14 yasinda halen bi koku yok zaten kurumus taş gibi olmuslar 😀