BurcuKucuk Makal37 ben kullanmıştım 🙋🏻♀️ Ama tabi doktorunuz kullanmanızı uygun görüyorsa ona göre yazıyor ilacı ve tansiyon durumunuza göre günde kaç kere kaç adet içeceğinizi belirliyor
Makal37 BurcuKucuk adalat crona verdi doktorum emzirmeye uygun diye ama içinde emzirmeyi bırakın yazıyor karar veremedim
Beyzaelifsevde BurcuKucuk siz ne kullanmıştım ve geçti mi tansiyonunuz. Doğum yapalı 2 ay oldu hala çıkıyor arada
BurcuKucuk Beyzaelifsevde ben Alfamed kullandım onun dışında bir de Concor diye bir ilaç kullandım Concor içtiğim zaman hiç 11’in üstüne çıkmıyordu. Ama hamilelikte de vardı ( o zaman sadece Alfamed kullandım ) oğlum 33 aylık oldu hala arada yükseliyor
Beyzaelifsevde BurcuKucuk benim de şuan 2 aylık adalat kullanıyorum ama ara ara yükseliyor. Tuzsuz yemeye çalışıyorum biraz tuz atsam çıkıyor sanki 🤷 hala kullanıyor musunuz ilac
BurcuKucuk Beyzaelifsevde hayır bıraktım bu arada eğer tatlı yiyorsanız aklınızda bulunsun tatlı tuzludan daha çok yükseltiyor tansiyonu
BurcuKucuk Beyzaelifsevde o yükseltiyor o zaman çünkü bana doktorun ilk sorduğu tatlı olmuştu. Ben tatlı pek sevmem ama yaza denk geldi doğumum e haliyle dondurma yiyordum 🤣 o yükseltiyormuş
Beyzaelifsevde BurcuKucuk peki nasıl beslendiniz nasıl atlattıniz da ilaçtan kurtuldunuz . Tatlı yok tuz yok 😂🤷 bana Dr. Tuz azalt diyet yap dedi sadece ve ilaç verdi
Zeynephuma22 Beyzaelifsevde Merhaba tansiyon ilacını bıraktınız mı ne durumdasınız bende iki ay olacak doğum yapalı hala ilaç kullanmaya devam ediyorum ( hamileliğimin son ayında yükseldi tansiyonum)