Emeel Kızlar bebeğime adidas ayyakabı aldım 22 numara Ağustos’ta 1 yaşına giriyor sizde yazın giyebilirmi ?
Sumeyraas Emeel büyük olur tahminimce. İlk adım ayakkabısı 18 numaraydı. Şuan 18 aylık 20 numara yeni yeni olmamaya başladı.
Emeel O tür ayakkabılar tam kalıp o yüzden sordum bende 12-18 diye baktım internetten o yüzden aldım 22 olur inşallah
Canparcam_ Emeel Kızım 20 aylık 22 numara giyiyor ama bebekten bebeğe değişir ayak numarası inşallah sizinde umduğumuz gibi olur 🤗
Durukusunannesii Emeel Benim kızım 16 aylık 23 giyiyo spor ayakkabisinda . Olur diye düşünüyorum hafif büyük gelebilir ama daha 1 yaşına gircekmis .
Mucizem2020 Emeel benim oğlum geçen sene temmuzda 1 yaşına girdi nıke 22 no ayakkabı giydi bebekten bebeğe farkediyor sanırım
Duyulurum Emeel benim oğlum da 22 ile başladı ayakları büyüktü. Şimdi bebeğinizin ayağı kaç cm onu ölçün topugu ve baş parmağı kağıda işaretleyerek. Şu an yürüyor mu?
Emeel Duyulurum bebeğimin nike ayakkabısı var 17 numara 6 aylık doğduğundan 2 ay sonra oldu ayağına şu an 7 aylık giymeye devam ediyor
MelinayAsel29 Emeel şimdi baktınız ayağına büyük geliyor ne kadar büyük az bolsa yaza tam olur. Kizim 20 21 giyiyordu 1 yaşındayken simdi 2 ay sonra 2 yasinda 22 bez ayakkabisinda 23
esraeerdogann Emeel tabikide giyer merak etmeyin ama önce ilk adım ayakkabısı giydirmenizi tavsiye ederim tam pekiştirsin yürümeyi daha sonra nike adidas vs giydirin ben öyle yaptım tabiki tercih sizin ☺️
Bebegimm1 Emeel biraz buyuk olabilir suan ki ayak numarasina gore hesaplayip alin o ayda en fazla 2 numara buyur bence tam bilemiyorum ama. 15 aylik bebegim 23 giyiyor ayaklari buyuk biraz
Denizzz88 Emeel büyük olur gibi bence. Benim oğlum 11 aylık 19 numara oluyor şuan 3 ayda bir büyüyormuş bebeklerin ayakları bi mağazadaki kız öyle demişti bana