Esra977 Arkadaşlar 5 dk. Once emzirp.yerine yatırdığım kızım bir müddet sonra yutkunmaya başlayarak boğuluyor. Defalarca uykusundan kaldırıp müdahale ettim. Bu durum. Beni çok. Korkutuyor.
Sibelkyrc Esra977 kaç aylık bebeğiniz benim bebeğimde öyle oluyordu gazının çıktığına emin ol bide burnu tıkalı ise ondanda olabilir emzirdikten hemen sonra yatırma yatarsada kontrol amaçlı yanında dur uyumayin bir mühlet sonra geçiyor
gokcekocyigit07 Esra977 emzirme sonrası mutlaka gaz çıkarma işlemleri yapmalısın bir de elbette yan yatır 🤗
Aloneeee Esra977 gazını çıkarmıyorsanız gaz ile birlikte kusuyordur. Gazını çıkarmadan yatırmayın oğlum beş aylık hala emdikten sonra çıkartıyorum🙈
Ndrg-12 Esra977 gazdır o canım mutlaka çıkarman gerekiyor gazını. Damla kullanıyor musun? Bir de reflü yatağı oluyor ona yatırsan daha iyi olabilir en azından yedikleri de geri geri gelmez
Erii99 Esra977 çok küçük daha cıkarmıyosa mutlaka yan yatırın bebeginizi benim oglum 2 buçuk aylık geceleri hagla bi sag bi sol olarak yan yatırıyorum
Ayaz2016Alya2022 Esra977 emzirdikten sonra belim Ovala gazini cikarsin sonra Yatir gazdan Dolayi öyle oluyor
Sumeyraas Esra977 reflü yatağı alın kafanız rahat olsun. Bir de emzirdikten sonra mide gazını çıkarmak lazım. Omzunuza alıp sırtına elinizi bombe yapıp pat pat vurun.
Mirayasel42 Esra977 canım bizim 40 ı cıkana kadar öyle oldu hep gaz çıkartmayıp uyuduğu için oluyor bız nöbetleşe beklemiştik ablamla hep uyumadık geceleri sonra gectı kendiliğinden
Busraata Esra977 gazını çıkarmadıgın zaman olur bu durum bir süre bekleyin gazı çıksın öyle yatırın ilk 3ay bu şekilde olması gerekir
Gulsenck Esra977 reflü yatağında yatırın bası midesinden yukarıda olmalı gazını mümkün olduğunca çıkarmaya çalışın çıkaramıyorsanız yan yatırın