Ozlemjan Arkadaşlar merhaba ben hem kanguru hem de sling almak istıyorum bir aylık bebeğim var hangi marka tavsiye edersiniz tecrübeli anneler yardımcı olumusunuz şimdiden teşekür ederim 👋☺️
NekwaSultan Ozlemjan ben https://www.hepsiburada.com/baba-sling-cok-yonlu-pratik-bebek-tasiyicisi-light-fuchsia-p-AILEBBSHPSLING-FPL?magaza=Ceren%20K%C4%B1rtasiye&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=Cj0KCQjwyLDpBRCxARIsAEENsrLmmx4WvV3XHa8hq1xhjgI3cOoiarzGBqKxsmUz0GKIZZ2vrN0_l2caAsfdEALw_wcB Bundan kullaniyorum yani uzun ssureli kullanmaya gelmez bel agrisi yapiyo cunku ama bebim rahat ediyo kesinlikle 11 aylik suan Minikken içinde emzirebiliyodum da yemek yaparken 😉
Lavitaebella Ozlemjan neko switch alırsanız doğumdan itibaren kullanabilirsiniz ve ergonomik olduğu için de sağlıklı. Benim bebeğim çok seviyo. Her şeyi yapabiliyorum o içindeyken.
Janset2105 Ozlemjan kanguru ben solomombaby almıştım ama onda bebek çok gömülüyor herkes çok metediyor diye aldım ama ben beğenmedim eltimde kraft vardı onu denedim o daha güzel sling kullanmadım bilmiyorum
Busra67 Bana dr kullanma dedi kanguru.cocugun asili kalmasi cokta saglikli degil.mecbur kalamdikca kullanma dedi