mayalbbk Kızlar selam 5 ay bebeğim var ve gece uyurken sürekli yan uyumak istiyor ve direk yan dönüyor uyuyor böyle bebiikosu olan var mı korkuyorum allah korusun gece yüz üstü döner diye
Hsrtgndz mayalbbk benim yavru kuş ta öyle. Şuan 19 aylık oldu hala aynı bana çekmiş galiba yan ve yüz üstü uyuyr başka türlü uyuyamaz
Annekizz mayalbbk Doğduğundan beri yan yatırdım hep kusarsa falan boğulmasın diye sonra kendi dönüp yan yatmaya başladı 14 aylık hala ne zaman düz koysam yan döner
annediyebiri mayalbbk benimki de aynıydı hatta bacağını atıyordu 8 aylık olacak hala yan veya yüz üstü dönmeye çalışıyor uyurken
EkiminAnnesi mayalbbk Benim bebeğim de aynı 6 ay 10 günlük. Sırt üstü yatırdığım saniye yan dönüyor öyle uyuyor. Hatta uykuya daha rahat dalıyor. Uyanınca yüz üstü dönmeye çalışıyor mızıklıyor hemen ben de uyanıyorum zaten duyunca
mayalbbk Annekizz öyle ya artık düz hiç bir şekilde uyumuyor o kadar uğraştım yok yatağına koydum yan yattı uyudu direk😂
mayalbbk annediyebiri korku var birazcık yan yatarken bir an yüz üstü döner diye çünkü tam dönme dönemleri
annediyebiri mayalbbk benim ki birde hamakta uyuyor yüz üstü bulduğum oluyor ama sanki nefes alamayınca kafasını döndürüyor uyku arasında başını bekliyorum ama nereye kadar
mayalbbk annediyebiri öyle tabi ki ben bazen yanlarına yastık sıkıştırıyorum dönmesin diye bazen ağlıyor niye dönemiyor diye😂😂😂
Ayliss @mayalbbk benim bebeğim 7.5 aylık gündüz yan yatıyor baya bacaklarını ata ata 😂 gece de yüz üstü uyuyor benim gibi🙈 bu durumda 5 aylıktan beri böyle müdahale etsem de değişmiyor 💁🏻♀️ Bence korkacak birşey yok melekler koruyor onları🌸
Balannesiiiiii mayalbbk benimkise öyleysi sağına soluna yastık koyuyorum o şekilde dönemiyor sadece kendim yan yatırıyorum her uyandığında ters tarafına yatırıyorum böylelikle kafasıda şekil almış oluyor
Cinaravci66 mayalbbk yan yatırma yastığı kullanabilirsin. Benim bebeğimde çok dönerdi. Uzun süre kullandım içim çok rahat ediyordu