Deletedmom_5 Kızlar sabah fark ettim 5 aylık oğlum, az bişey gelmiş mukus çok azdı, bugün akşam yoğunlaşmış afedersiniz bildiğiniz sünüyo.Aynı kadınlardaki akıntı gibi gelmiş. Neden olurki böyle ya tedirgin oldum doktora götürmelimiyim? Geçermiki beklesem.
Minikkelebegim33 Deletedmom_5 ne ile besleniyor? Sadece anne sütü alıyorsa olabilir demişti dr.ama mama alıyorsa, kilo alımı yavaşsa gürültülü ve patlar tarzda kakası varsa alerji olabilir
Ipegim Deletedmom_5 kızımda hep mukusluydu doktorumuz kan önemli dedi kan gelmediği sürece endişe etme dedi bana
mavisgozlum Deletedmom_5 senin yemenlende alakalı olabilir elma filan tuekttiysen bebege oyle yapmis olabilir ben elma yedigimde sonra bebegi emzirdigimde oyle olurdu
Deletedmom_5 Minikkelebegim33 Mama + ek gıda ile besleniyo. Hiç öyle patlar gibi gürültülü denk gelmedim, bezini açtığımda işemeye devam etti o tarzda işemedi. Olması gereken kıvamda sessizce işedi.
muhammedim- Minikkelebegim33 benim bebegimde 5 aylik emdikten sonra patlatarak gaz cikararak kaka yapıyor her zmn bide bu aralar 2 3 kez mukuslu kan gordum kakasinda alerji mi var benim bebegimde de acaba
Minikkelebegim33 Deletedmom_5 o zaman sorun yok gibi duruyor.kakasında kan olup olmadığını kontrol edin.bir de mukuslu kakanın yanında köpüklü kaka daha çok alerji belirtisi.yani gün içinde huzursuzluğu çığlık kıyamet ağlaması ve saydığım diyer belirtiler yoksa korkmayın
Minikkelebegim33 muhammedim- kakada kan varsa malesef büyük bir belirti.dr. a gidin mutlaka.diyet önerecek size
Deletedmom_5 Minikkelebegim33 Kakasında kan görmedim, köpüklü kakaya da denk gelmedim takip edeyim bi bakalım. Elhamdülillah saydıklarınız yok.
Eflal2 Her mukus alerji belirtisi değil Instagram da @hastalanmayancocuk diye bı sayfa var gerçekten ben o kadar bilgi edindim ki faydasinida gördüm isterseniz bı bakın bize her dayatılan şeyi faydalı diye yapmışız ben o kadar yanlıştan döndümki inşallah sizde faydasını görürsünüz hatta size bı ekran görüntüsü atiyim mukusla alakalı bı bakın
Eflal2 https://instagram.com/stories/hastalanmayancocuk/2809171383330816765?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=share_sheet