Busraaa333 Merhaba kızlar 6,5 aylık bebeğim kan değerleri düşük olduğu için bu damlayı önerdi doktoru kabızlık yapıyor mu? Çünkü zaten kızım sürekli kabız oluyor o yüzden korkuyorum
nrnyhn Busraaa333 biz kullanıyoruz öyle bi şikayetimiz olmadı.en temiz damlalardan biri zaten. içinde zeytinyağı da olduğu icin kabizlik yapmaz bence
edsn1 Busraaa333 kabızlık yapmıyor bebekler de tadını seviyor genelde ama internetten alacak olursanız dikkat edin lütfen piyasada çok fazla sahtesi var maalesef
Tugce Busraaa333 en en en ama en iyi damla diyebilirim. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bebeğimin bağırsakları alerjik dolayısıyla epey hassas. Hiçbir yan etki görmedik. Önce fermix kullanmıştık. 10 gün kakasını yapamıyordu. O ilaçtan beri kaka düzeni oturmadı. Bestiron öyle bir şeye sebebiyet vermiyor.
Asya288 Bizde 2 aydır kullanıyoruz portakal aramola içinde saf naturel zeytinyağı var bu nedenle kesinlikle kabızlık yapmadı bi 5 damla ile başladık her ay bir damla artırıyoruz söylenen ölçüde kullandığın takdirde kabızlık yapmayacaktır
Busraaa333 Asya288 aaa hadi ya bize 10 damla dedi ama 6,5 ayşık henüz Allah Allah biraz fazla geldi aslında
Keremikoo Busraaa333 doktorunuz ne dediyse onu yapin bence. Bu damla ile ilgili kan degerlerini fazla yukseltmiyor diyenler de var o sebeple belki doktor da birkac damla fazla vermenizi uugun gormus olabilir.
Busraaa333 Keremikoo olabilir çünkü baya değerleri gerideydi belki de ondan 10 damla dedi hatta çok üzülmüştüm niye bu kadar düsük diye
Asya288 Yani açıkcası banada fazla geldi sizinki biz 5 aylıkken başladık 5 damla ile şuan 6 damla veriyorum 6 ay 12 günlüğüz bizde 7. Damlaya geçicez yavaştan sizde demir eksikliği mi çıkmıştı
Asya288 Busraaa333 kesinlikle ondan o zaman siz doktorunuzun dediği ölçüde kullanın ve dediğim gibi bizde kesinlikle kabızlık yapmadı sizdede yapmayacaktır ☺️