gokcekocyigit07 Uygulamayı her açtığımda forma girerken yeniden şifre istiyor, ayrıca şifre doğru olduğu halde yine hata veriyor dünden beri durum bu, mail de attım ama gönderilmedi sanırım, anlam veremedim, dünden bugüne bu kaçıncı şifre yenilemem 🙄
SeninAnnenBirMelektiYavrm gokcekocyigit07 şifreyi girerken altta bir kutucuk çıkıyor sifreyi kaydetmeniz için onu işaretleyin
BenMathilda gokcekocyigit07 Merhaba, foruma giriş yaparken Beni Hatırla seçeneğini tıkliyor olmalisiniz. Girişi webten yapıyorsanız tarayıcı ayarlarınız ile ilgili bir sorun olabilir. Örneğin otomatik verileri temizleme ayari vb.
gokcekocyigit07 Love_boysssss şifremi yenile ile Google üzerinden girdim şimdi çıkarsam tekrar girdiğimde yine aynı şeyi yapar diye sayfada bekliyorum 🤣
Love_boysssss gokcekocyigit07 he cnm yaaaa Allah baska derrt vermesin ,ben hep yeni açıyorum hesap her ay mutlakan2 3 hesap açıyorum çünkü şifrelerini unutuyorum 😁😁😂😁
gokcekocyigit07 Love_boysssss ben unutmuyorum ki zaten otomatik kayıtlı da ama anlam veremedim aylarca happymom kullandım 6 aydır da burdayım ilk kez böyle bir sorun var 🙄
gokcekocyigit07 BenMathilda merhaba cevap için teşekkürler, girişi App Store dan indirdiğim uygulamadan yapıyorum ve her daim beni hatırla da diyorum ama mesala uygulamadan çıkış yapmadan kapattım bir saat sonra giriş yaparken hop bir daha şifre istiyor yazıyorum bu defa yanlış diyor unuttum deyince maile link geliyor tekrar bir daha şifre oluşturup bu defa şu an olduğu gibi Google Chrome dan giriş yapıyorum çünkü yeni şifre ile bile uygulamadan giriş olmuyor, uzun oldu ama çok sorun yaşıyorum kusura bakmayın.
Mikimous2218 SeninAnnenBirMelektiYavrm nereye atiyorum atmistim daha once donus saglanmadi nasil oluyor ne yazmam lazim
Mikimous2218 SeninAnnenBirMelektiYavrm buna mi gmail atcam kullanici adimi yazip yeni kullanici adini mi yazcam acaba
Busragokceberra Mikimous2218 Kullanıcı adı değişikliliği için olan ve olmasını istediğiniz kullanıcı adıyla birlikte Biz@mutluanneleriz.com maıl atınız. Talebiniz değerlendirilecektir.💜