Mommyyigit Bebeklerinizi yastıkta yatırıyor musunuz benim 4 aylık bebeğim çok ince bir yastıkta yatırıyorum ama yatmamalıymıs galiba ailemde yatar bişey olmaz biz öyle büyüttük diyor kafam karıştı açıkçası
Ahsenimveben Mommyyigit 16 ay bitmek üzere yastıksız yatırdım bnde hep Başlamak lazım mi çok merak ediyorum bilgisi olan var mi
Irmakprensesinannesi Mommyyigit valla doktorumuz 2 yaşına kdr yastıksız dedi bize 8 ayoigiz boğulma riski olduğu için bebeklerin onerilmiyo
EsZe Mommyyigit 2bucuk yaşı geçti, 2gündür ince bir yastıkta yatıyor. Tabi orda başlıyor da yatagın neresinde uyanıyor Allah kerim 😀 yastık 2 yaşa kadar önerilmiyor. Siz yatagın altına eğim verin kusma riskine karşı
Tns1224 Mommyyigit benim oğlum ilk doğusundan beri yastıkla yatıyor kusmasi olduğunda duz yatması çok tehlikeli cunku
Nimetdogann 2,5 yaşında oğlum hala yastıksız yatıyor böyle alıştığı için yastıkla asla uyuyamıyor kızım da 10 aylık o da yastıksız :)
Mommyyigit Tns1224 bende minimal kocaman yastık koymuyorum ama incecik bir yükselti yapıyorum sanki yastıksız boğulcakmjş gibi geliyor birde annemler alıştır sonra alışamaz dedi çevre etkisi de var bende biraz
Tns1224 Mommyyigit bence yastıkla yatması daha iyi boğulmayı önlüyor yastıksız bana her an bisey oluxakmis gibi geliyor
Smnl Mommyyigit doktorlar 2 yaşında başlamasını öneriyor. Bende 2 yasa kadar kullanmadım 2 yaştan sonra kızımın ihtiyaç duyduğunu anladığımda ona uygun bir yastık aldım
Birkedilianne Mommyyigit Gündüz düz kafa yastığı kullanıyorum gecede çok ince bebek yastığı 4.5 aylık oğlum