elaninannesii1 Kızlar 4 aylık bebeğim yaklasik1 haftadır uykuya geçeceği esnada kafasını bir sağa bir sola çeviriyor bunu uyuyuncaya kadar sürekli yapıyor. Aynı durumla karşılaşanlar lütfen dönüş yapabilir mi ??
Nurselihiranur elaninannesii1 uyanıklık süresini 1.5-2 saat olarak ayarlayın bebek aşırı uyarılınca yapıyor bazen o hareketi çok gazla ışık ses oyuncak varsa kaldırın bir gözlemleyin bir de atak zamanı olabilir meme arayışında baş hareket eder atak zamanı daha çok emerler
elaninannesii1 Woman35 Hayır canım ağlamıyor hani gazı olmadığını yada bir yeri agrimadigini anlayabiliyorum.
elaninannesii1 Ayzayd Gün içinde bizde yok sadece uykuya geçeceği esnada oluyor ben boynu ağrıyor diye çok üzülüyorum 🥺
Htcokur elaninannesii1 sallanmak istiyor o yüzden yapıyor ben bebeğimi 40 I çıktıktan sonra sallamayı bıraktım ve 2 buçuk aylık olduğu zaman kafasını bi sağ bi sol yapıyordu ayağıma aldım salladım ve geçti arada bir sallanmak istiyor özellikle gece uykusuna geçişte bebeğiniz sallanmak istiyor siz sallamayınca bu görevi uyuyana kadar kendisi yapıyordur
elaninannesii1 Htcokur Evet sadece gece uykusuna geçerken yapıyor bunu🥺 Teşekkür ederim canım deneyeceğim 😍🥰🥰🥰
elaninannesii1 Nurselihiranur En fazla 1 buçuk saat uyanık kalabiliyor uyku duzenimi yada uyku suremizde sıkıntımız yok ama bunda takip edeceğim 🥰
Htcokur elaninannesii1 Kötü birşey yok merak etme kızımın canı isterse el kol sallanarak sarhoş gibi baygın yatar canı istemeyince sallayana kadar ya çığlık atar yada kafa sağ sol 😀 şimdi de 4 aylık oldu kendi kendine ee ee ee diyo sızlanıyor gibi uykusu gelince 😂 ben ee ee deyince kendi susuyor yanlız