buselinaa Merhaba anneler ilk anneliğim 24 yaşındayım daha önce 2 yiğen baktım ama evlat gibi olmuyo ☺️ 6 aylık olduk ama biraz ayına göre kızımızın kilosu az gibi 6 kilo 600 gram ek gıda dönemi beni çok zorluyo biraz yeni başladık evet ama ne verip ne vermiyceğimi bilemiyorum biraz yardımcı olur musunuz 🙏
gmzlgzl buselinaa 4 aydan beri ek gıda başladık bz artk herşey veriyorm kendi yedklerm dahil bebegm bagırsak sorunlu kaka yapamıyordu ama bn yinede pütürlü başladım hiç blendr kullnmadm sanada tavsiye ederm şuan gece kaşık maması yaptıgımda bebegm yemek istemiyor pütürlü şeyleri yemek daha hoşuna gidiyor bzmle sofraya oturuyor ne yiyorsa tattırıyorm kilo konusunda aynıyız 6 bçuk kilo civarndayz bizde diger bebeklerden 200 gr geriden geliyormuşuz
kubra2608 buselinaa tatlı patates,balkabağı,bezelye,havuç,kabak gibi sebzeleri haşlayıp ezip verin.3 gün kuralı ile.Daha sonra bunlarla çorba yapın içine şehriye bulgur katıp blendırdan geçirin.Yoğurt verin.Meyve de verebilirsiniz elma,armut gibi
gmzlgzl buselinaa sormak istedigini sor cnm bn 2 aydır başladım senden biraz daha iyiym sanrım evde püreler veriyorm bnde hazır gıda tüketmiyorz yogurdu kendim mayalıyorm vs
buselinaa gmzlgzl Ona ayrı yaptığım şeyleri asla yemiyo kabul etmiyo geri tükürüyo ama kendi yaptığım yemekleri iştahlı yiyo o şekilde versem bi sorun olur mu acaba
gmzlgzl buselinaa cnm bn osman gönülal hocayı takip ediyorm bir videosunda dediki yok salçalıymış vs 1 yaş öncesi vermeyin diye bir şey yok bunun bir ispatıda yok dedi o yüzden bnde vermeye başladım önceleri çok korkuyordm vermiyodm şimdi veriyorm üstelik bu şklde daha iştahlı oldu yemek istemedgi birşeye asla zorlamıyorm yemek istedgnde kendi bagırıyor zaten😁 yumurta beyazı ve bal haricinde herşeyi veriyorm şuan tuz şeker ve salçadan olabildigince sakınıyorm ve pul biber onn dışında yenebilir her şeyi veriyorm abartmadan
gmzlgzl buselinaa bak birde bn birşey fark ettm ilacı sürekli kaşıkla verdigim için kzım kaşıkla vernce yemiyor farklı kaşık olsa dahi elimizde verdigimzde daha verim alıyorm elle yedireblceklerini elinle dene kaşıkla olanları ise oynatıp eglendirerek yedir ilk başta verirken dudagına sür o tadar begenirse kendiliginden açıyor
buselinaa Çok teşekkür ederim kızımız biraz nazlı anneannesi verince oyuna çevirip yiyo ama ben de ağlıyo sürekli aslında gönlünü yaparak oyun şeklinde yediriyorum ama bana çok nazlanıyo ☺️🤷🏽♀️
buselinaa Bende kendi yediğimiz şeylerden vermeye çalışıyorum az yağlı dediğiniz gibi daha az salçalı tutsuz yumurtayla aramız da pek iyi değil
Poyrazin_annesii Hemuz bn 1 aylık anneyım ama ek gıdaya gecınce trendyoldan bu kıtabı almayı dusunuyrm baya bi tarıf var https://ty.gl/wm97n2iatt
buselinaa kubra2608 4 gündür denemediğim hiç bişey kalmadı ama ağzını kitliyo kaşığı görünce ve hemen ağlıyo çok da zorlamak istemiyorum ama napcagımı şaşırdım bide Corona oldu üstüne gitmek istemiyorum 🤷🏽♀️