BenMathilda Dilaraaaaaaa Genel olarak alerjen içerdiği bilinen gıdalar. Paketli olanlar, süt, yumurta, özellikle kırmızı meyve ve sebzeler, kuruyemisler vvs. Dikkatli tüketmesi uygun olur. 🌸
Mervexxx Dilaraaaaaaa Çok geçmiş olsun bizimde doğduğundan beri hırıltı geçmiyor maalesef. Doktorlar baktı ama önemli birşey değil alerjik diyorlar. Sadece tıkalı burun başka birşey yok. Bizimde mi aynı şey acaba merak ettim 1 kez bronşit oldu atlattı şükür ama hırıltı asla geçmiyor
Dilaraaaaaaa Mervexxx bize önemli değil demiyorlar yani 5 ay içinde bu 3. yatışımız çok zor atlatiyor burnu zaten sürekli tıkalı ilk yattimiz zaman biraz ciğerde enfeksiyon var dediler şimdide alerjik bronşit teşhisi konuldu bakalım ne olck
Dilaraaaaaaa Duygusuz olabilir hersey dedi doktor mamasını falan değiştirdik burdan çıkınca alerji testi yapicaz oda nasıl oluyor bilmiyorum kandan mi deriden mi neler istiyorlar
Dedimolabilir Dilaraaaaaaa evet canim 7 aylikken yatti kizim alerjik bronsit baya kotu gecmisti ama sonrasinda duzeldi sukur hava makinasi aldim ne olur ne olmaz diye ventolin ve antibiyotik cok iyi geldi sukur henuz olmadı arada balgamli bogaz agrisi oluyor öksürük ama geciyor yine .gecmis olsun
Dilaraaaaaaa Dedimolabilir benimde hava makinem var ama ventolin bize yaramıyor kalbi çok hızlı atmaya başlıyor. Bizimde geçer inşallah teşekkür ederim
Ssulecyvz Dilaraaaaaaa çok geçmiş olsun 9 aylıkken bizde yattık bronşit zatürre dediler şimdi 2 defa yattık çok zor bebekleri öyle görmek çok yıpratıyor rabbim yardımcınız olsun şuanda koruyucu hava ile devam ediyoruz bizde
Dilaraaaaaaa Ssulecyvz Bizimde 3 oldu işte evet bide damar yolu zor bulunuyor heryeri delik deşik oldu içim artık kaldırmıyor
ezogelinn Dilaraaaaaaa çok geçmiş olsun bizde 11 aylikken bronsit olduk hastanede yattık eve de buhar makinesi aldik doktorun verdiklerini 2 3 hafta daha kullandık üşütmemeye dikkat edin asla yanında sigara içilmesin bunlar tetikliyormus bazen hırıltı olursa buhar veriyorum 1 2 gün içinde geçiyor
Dilaraaaaaaa ezogelinn bizde 3 aydır sürekli buhar makinesi ile ilerliyoruz ama belli bir noktan sonra oda fayda etmiyor çocuğum elimde boğuluyor . Sigara içen evin içinde yok ama bilmiyorum nerden nasıl geliyor Polat battaniye vs bunlarda tetikliyor diyorlar ama
Neraops Dilaraaaaaaa kızım doğduğundan beri ikiside alerjik bronşit sürekli öksürme burun akıntısı olduğu için ilaçları kestim doğal körler yapıp veriyorum daha rahatlar
Balteknem Dilaraaaaaaa her ay hapşırık öksürükle uğraşıyorum peditus veriyorum geçiyor yarın doktorumuz bu sefer ne dicek bilmyrm ama yatmak çok zor heleki ayaklanmisken
Dilaraaaaaaa Balteknem bize o şurubu vermediler diğerlerini verdiler ama ne fayda . Daha yürümüyor yürümeye zamanı kalmıyor hastalanmaktan
Neraops Balteknem 3 yaşındaki kızıma bal sirke tarçın zerdecal zencefil karıştırıp veriyorum küçük kızına ümidini yagi ve keçi boynuzu
Neraops Neraops 2 yas üzeri verilir udi hindi yagi 6 Abuzer cocuklqr içinde 28 gün 1 cay kaşığı verilir 1 hafta ara verer