Uzumlukekiimm mirayybebek suan 61 kiloyum hamilelikten önce 54 tüm evlenirken 49 dum esim hic bi zaman kilomdan memnun olmadi yok bacagin kalin yok soyle zayifla böyle zayifla surekli baski yaptı suan da bi iradesizlik var yada inat ettim bilmiyorum o yeme dedikce yiyesim geliyor biraz önce tatli yiyodum bogazimda birakti cok sinirliyim buraya yaziyorum kendime Not suan 61 im kendim icin zayiflayip 48 kilo olacagim inşallah oda 100 kilo olur cok uzdu beni🥺
Ummuhandmrl 57 kiloyum. 162 boyum. 7 ay önce dogum yaptım 72 kiloyla. 54 olmak istiyorum hanımlar. Bakalim nasil vericem
erselbebekannesi Doğuma 69 la gittim. 67.6 ile hamile kalmıştım. Şu an doğum yapalı 11 gün oldu ve 60.6 kiloyum. 58 hedefim 😍 zayıflamak icin bir şey yapmadım ama dikişlerim iyileşsin, spor yapıp 58 de sabitlemek istiyorum kendimi 😍
mrv5556 mirayybebek 55 kiloyum hamile kaldığım kilomdayim ama ben evlendigim kiloya 52 ye düşmek isterdim
_Zehra_ 58 kiloyla hamile kaldım doğuma girerken 85 kiloydum şuan ise 66 kiloyum 6 ay oldu doğum yapalı ama eski 58-55 kiloma geri dönmem lazım
Minnakordek mirayybebek 75 kiloyum hedefim 40 li kilolarına geri dönmek olsada azimle 80 e doğru koşuyorum😂😂😂
Mnkmucizem Minnakordek Ahahaha bu ben 😅 emziriyorum diye yedikçe yiyorum kilo olarak geri dönüyor halbuki amaç süt olması 😅