eylul_asel Kızım henüz 2 kelimelik konuşmuyor toplasan 10 kelimesi yok anne baba dahi demiyor sadece kardeşini sevince kardeş ve yere düşüncede düştü diyor erken doğdu 2 ay oda bundan kaynaklı mi telefon tv izlemez bakmaz dahi çok korkuyorum
Zey-yus50 eylul_asel 32 aylık hayla TM anlamıyla konuşmuyo malesef baya kelimesi var iki kelimeli kısa cümlede var ama TM açılmadı dr götürdük kreş önerdi bugün bi görüşmeye gittik yarım günlük başlıcak inş
_esraaozturkk_ eylul_asel yani arada çıkıyor geçen gün acıyor dedi bir kerede de anne araba dedi ama öyle yok yani
alchn eylul_asel diyor baba dede Anne=amme Düştü düştü Pizza pidda Şu duu Hayır :noo Vermem: memem Ketçap: bittap Dayı: daya Araba : dut düt Zeytin: tin Soğuk: dogguk Düştü : duüdu
eylul_asel alchn inşallah biran önce konuşur arkadaşımın oğlu 22 aylık maşallah 3 kelimelik konuşuyor teşekkür ederim, ellerine sağlık anne dışarı çıkalım gibisinden
_esraaozturkk_ eylul_asel yok cnm kardeşimin arkadaşının oyun evi var durumu ona anlttik buraya gelen çocuklar nerdeyse hep böyle dedi pandemi olduğundan kaynaklı dedi birde bemm oğlumun yaşıtı gckmse yok kcaman evde babası ben o birde haftada bir dışarı çıkınca cikiodu dsari ondan kaynaklı olduğunuda söyledi ama byle devam ederse gotrcm yazında kreşe vercm bir bakalım onun faydası olck mi
alchn eylul_asel benimde kuzenim oğlu var 45 gün küçük oğlum dan resmen sen ben gibi konuşuyor bütün hayvanlar in taklidi sesi ne yer herşey ama 7.24 saat elinde telefon var çocuğun ben vermem bir yemekte o kadar ilgilenrim ki oğlumla her zaman konuşurum anlattrm gittimjz geldimiz her yeri tanıtırim açıklarım ama yok yani hiç ilerleme aylarıdır böyle
cydknc eylul_asel https://instagram.com/dktdemettekneci?utm_medium=copy_link bu profili inceleyebilirsiniz. Geçen gün bi annenin hikayesinde görmüştüm aynı dertten müzdaripti, desteğinden memnun kalmışlar ☺️