Mehtap91 3 ay 7günlük oglum var 5850gr sizce normal mi? Saglik ocagindaki kiz her gittigimizde az diyip duruoda🙄 bu arada sadece anne sütü alio ve cok hareketli😀
Bilge52 Mehtap91 canım bizim hemşiremiz bebek bir yaşına geldiğinde tam on kilo olmasını isteriz dedi. Bide mamayla beslenip yedi sekiz kilo olan bebektense emip beş altı kilo olan bebek daha cazip gelir bize dedi
Mehtap91 Gamzetrl 8 nisanda 4085 gr doğdu ama hastaneden çıkışımız 3850 gr düştü. Normal mi sizce😑 mavisinannesi17 doktoruma sordum bi sıkıntı yok dedi ama😑
Zozben 5 aylık 5600 gramdık 2 doktora gittik biri normal sınırlarda o minyon olucak dedi biride takip edelim dedi o ebe neye göre diyor bunu acaba
Mehtap91 Zozben 5 aylıkken sizinki o kilodaysa benimki obez dicem ama boyu uzun boyu sınırda dedi 64 cm cikti boyuda. O zaman normal heralde. Sizinki minyon olabilir evet.
Nevnev Benim bebeğim 3 ay 20 günlük 3 ay kontrolde 6300 geldi. Hemşireye sordum 5 aylık bir bebeğin kilosuna denk dedi yani en az 5 aylık bebek 5800 olması gerekiyormuş gayet normal saglikliysa çokta kiloya takilmayin
Mehtap91 Nevnev yaaa boyle açıklama yapmamıştı sagolun içim rahatladı valla😊 doktorumuz normal dedi kontrole götürmedim sıkıntısı yok diye saglik ocağında asi takibi var bi tek oraya goturuorum.
Mirac_21032019 Mehtap91 kilonun kendisi degildir onemli olan ayda kac kilo aldigidir sinir orda belirlenir dogdugundaki kilosu farjlidir diger bebeklerle biz 3 aylik kontrolde 7 kiloyduk o zaman obezmi oluuo alakasi yok arkadasin cocuklarida o kiloda yani pek takilmayin aylik kilo alimina bakin
cherryup 3 ay 10 günlük kız bebeğim 5350 gr. Erken doğumuz ama 35.haftalık 2660 dogmustu. Doktorumuz cok güzel gidiyor dedi.