esraeerdogann cocomelon33 hiç bilmiyorum ama bebeğim çok severek yiyor o yüzden çok takılmadım açıkçası
madrefelice Kvsrrr içine yoğurt koyup ısıtırsanızda kesiliyor ama bu süt kesiği oluyormuş bebeğinize yapacaksanız peynir değilmiş verdiğiniz şey
Kvsrrr sevgii_123 lor yaptığımı sanıp atıyordum buzluğa bittikçe çıkarıyordum. Labneyi bilemedim atılır mı atılmaz mı. Neyse evet biz yeriz 🤭
Glmrv Kvsrrr Bebek için yapacaksanız o lor olmuyor süt kesiği oluyor. Sirdan mayası bulup onunla yapabilirsiniz loru. Hastalanmayancocuk hesabını takip edin instada o bayan tarif vermisti
Pericikk Kvsrrr peynir yapmak için marketlerde yada nette peynir mayası var ondan alıp yaparsanız peynir yapmış olursunuz söylediğiniz şekilde süt kesiği olur faydalı birşey değil o şekilde yedirmeyin bebeğinize🌸
Rezenecayi sevgii_123 fermente olmayan bir peynir ne kadar faydalı olabilir ki zaten şu kestirme işini anlamıyorum
sevgii_123 esraeerdogann arkadaşın biri tadı ekşi dedi de kararsız kaldım bebeğim zaten peynir yoğurt sevmiyo fazla teşekkür ederim yine de 🤗