biimiyomyardimet yaa canım benimsen kendini üzme sütün azalır, sütün çok şükür var biraz kaliteli hale getirmeye çalış daha fazla uğraş biraz da mama tamamdır. Önemli olan bebeğinin sağlığı Ben geçen ay kendimi denedim ilk 10 günde 250 gr kadar almıştı meraktan sağlık ocağına gitmiştim ebe çok iyi demişti 20 gün sonra ay kontrolüne gittim 350-400 gr olmuş 20 günde 100-150 gr kadar almış çok az. Neden olduğunu düşündüm biraz ilk 10 ne yaptım diye. Yememe dikkat ettim ama zaten ediyordum genelde emdikten sonra sağıyordum çok az çıkıyordu ama çıkıyordu sapsarı süt 5 ml 10 ml kadar örneğin diğer emmede onu içiriyordum ya ondan oldu ya da normalde 2 saatte emziriyordum ilk 10 gün daraltmıştım aralığı 1, 1,5 saat aralıkta emziriyordum ya da ondan oldu. Bugün biraz baktım saat uzadıkça sütteki su ve yağ oranı ayrışıyormuş çok ayrışmadan emzirmek bebeğe kilo aldırırmış benim bazen 2 saati de geçiyor en fazla 2 saat olmalıymış. Şimdi buna dikkat edeceğim bir hafta bakacağım hiç kilo almamışsa direkt dr a ya da kendim mamaya başlayacağım birazcık. Uzun uzun yazdım ama sen de dikkat et bunlara istersen sık emzirmeye çalış