Smali Kizlar kiyaslama degil.sadece etrafta oglun daha konusamiyor mu diyenler oluyor.neler soyluyor 13 aylik bebekler.cok merak ediyorum.
tospikmomm Smali benim oğlum gel, attı, anne baba, teyze , mama , ver diyor, daha tam konuşamazlar ki yani küçükler
Sevda6767 Smali 13 aylık bebek konuşur mu ya hu. Millet kafayı yemiş. En fazla birkaç Kelime söyler. İkizlerim 13 buçuk aylık. Anne baba dışında kelime yok. Hatta birinde sadece baba var:))
Smali Simba61 ya gercekten bende cok sasirdim ve geriildim.anne olmak zaten zor bide insanlarin Boyle seyler soylemesi
Smali Sevda6767 ya oglumda Anne Baba Dede gel amcasinin adini yarim yamalak mama meme ama Yani kendini ifade edemiyor yada konusamiyor diyorlar.yani ne bekliyorlar hic bilmiyorum
oykuderin Smali gel,ver,baba,anne,al diyor tabiki tam anlamıyla bunları söyleyemiyor. Daha çooook ufaklar.
kelebek21 Anne baba dede mama gel, ver , al, anneanne, Eda , cici , çiş , su, ayrıca hayvan sesledi taklit ediyor koyun kedi köpek aslan
Derin33 Smali konuşmasından ziyade 13 aylık bebek sizin dediklerinizi anlıyor mu bu önemli otur deyince kalk deyince gel deyince yapıyor mu
Derin33 Smali konuşmasından ziyade 13 aylık bebek sizin dediklerinizi anlıyor mu bu önemli otur deyince kalk deyince gel deyince yapıyor mu
Smali Derin33 evet canim cogu Tek kelimelik seyleri anliyr.yada surekli ona soyledigim cumleleri anliyor
Egehan123 Smali benimki daha hiç birşey söylemiyor boğazından yeni kı kı gibi birşeyler çıkıyor birde aaa diyebiliyor o kadar çok heyecanlanırsa kendi kendine söyleniyor 1 yaşında düzeltilmiş 11 aylık diyeyim ama daha öyle kelimesi yok