Momylion Doktor alerji olablr dedi süt yumurta kuruyemiş vs yeme dedi iki haftadır yemiyorum ama bazen daha çok mukuslu oluyor kakası ve sanki bugün çok hafif kan gördüm ama emin değilim foto yükleyemedim 😑 alerji doktoruna gitsem kaka testi vs yapılır mı bebeğim 56 günlük
-erCansu- Momylion bnm oğlumda gürültülü mukuslu kaka yapıyodu doktor kan olmadıgı sürece pek önemsemiyoruz dedi ek gıdaya geçtiğinde düzeldi rota aşısı yaptır mutlaka ben sanırım 3. Ve 5. Ayda yaptırmıstım
Glsn7581 Momylion doktorun sadece mukus ile alerji teşhisi koyması kötü olkis.alerji testi yapsa daha iyi olurdu.proteini kesince basit karbonhidratlara ağırlık vermrk zorunda kaldınız bu da mukus u artırdı muhtemelen Mukus her zaman. Alerji belirtisi değil ki bazen de bünye tuvaletini rahatça dışarı atabilmek için salgılar canım muhakkak alerji testi yaptır
Kucukhobby Momylion test yapmıyorlar🥲 vücudundan 1 ay da ancak atılıyor o alerjik besinler. Şuan hala mukuslu kaka görmen normal
MMommyy Momylion huzursuzluk ve egzama yoksa bebekte mukuslu kaka onemli bi kriter degil o kadar kucuk bebege yaptirmayin bosuna dogru sonuc vermez sut diyetiyle deneyebilirsinjz
Momylion -erCansu- bende yaptiracaktim alerjik olablr diye vazgeçtim ama yaotrcam sanırım. Bizimde aynı ya mukusu çok kafama taktım
Momylion Glsn7581 evet bende onu düşünüyorum o yüzden çok kararsızım iyi bir alerji doktoru bulmam lazım sanırım
Momylion MMommyy egzama yok hafif gaz sancıları oluyordu debribat diye bir şurup ve alerji damlası verdi doktor onlar da hafifletmis olabkr diye düşünüyorum
Kucukhobby Momylion benim kızımda da öyle olmuştu ben de işe yaramıyor heralde diyet diye düşünmüştüm ama doktor en az 3 hafta sonra etkisini görürsün dedi. Gerçekten öyle oldu. Ama sadece mukuslu kaka için diyet yapmayın kilo alımı iyiyse
Momylion Kucukhobby evet kilo alımı smdilik güzel mukuslu kakası ve gaz sorunu vardı ama zaten gazlı dönemler yani şuan daha iyi ama verdiği suruptan mi acaba bilmiyorum debribat verdi
Krm91 Momylion mukusu dert etmeyin,her zaman alerjiyle ilişkili olmuyor,alerji geçse bile mukus devam edebiliyor,ek gıda ile geçecektir.Test konusunda da yüksek ihtimal net sonuç vermeyecek ama tabi yine doktorunuz ne derse🙏🏻
Momylion Krm91 teşekkür ederim inşallah. Alerji testi sonuç vermezde bazıları kaka testinde belli oldu vs yazinca acaba dedim olur mu
Momylion Glsn7581 evet evet onu okudum ve şuan ben tamamen protein eksik besleniyorum yani ne yoğurt ne yumurta ne peynir. Ancak et tavuk 😑
Krm91 Momylion ha evet pardon ben alerji testi yazdınız sandım,evet gizli kan bakılır,lökosit vs onlara bakarak da bi sonuca varılır👍🏻
Glsn7581 Momylion orda doktorların yanlış test koltuklarına anneleri proteinden kısıtlayıp mukus kıvamlı daha da artırdıklarını da okudunuz mu ?
sumeyyemss Momylion rota alışı elejiyi belli ediyor maalesef eğer belirti varsa yapmıyorlar normalde. Bizim belirtimiz yoktu aşıdan sonra süt alerjimiz başladı. Yaptırma derim
Yazannesi1 Momylion Benim bebeğimin de kakası mukusluydu. Ve 1 kere kan gördüm pire kadar daha da olmadı. Doktor süt ve süt ürünlerini kesersen geriye yiyecek hiç bit şey kalmıyor makarnada bile süt yumurta var dedi. Ateş kilo kaybı ve kan olmadığı sürece sorun yok dedi. Çok şükür ek gıdaya geçince her şey yoluna girdi. Bebeğiniz çok ağlıyor mu yani sürekli ağlıyor mu? Alerjisi olan bebek çok ağlar. Benim bebeğimin çok uzun süre gazı oldu 8. Ayda bitti gazı. 4. Ayına ayına kadar gazdan ağlıyordu. Çoğu bebek zaten gürültülü yapıyor ilk zamanlar ek gıdaya geçince gürültü de bitti. Geçmiş olsun 🌸
Momylion Yazannesi1 aslında artık ağlamaları kalmadı ama doktor bı şurup vermişti ondan mı acaba şuan gazını daha rahat çıkarıyor tabi baya gazi var yine ama çıkardığı için rahat