Gls Arkadaslar anadolu hastahanesinde giris ucreti nekadar fetih hanay hocaya gitmeyi dusunuyorum bi rahatsizligimdan dolayi..bilgi verirsenin sevinirim.
Gls snyck 140 dedilee aradim bugun..medicalde esinin gorevinden dolayo indirim yapiyolardi sanirim..anadoluda oyle bsey yokmuu..
Payidar Gls Şimdi gördüm 140 dediğinizi 👀 2 ay 20 gün önce doğum yaptım 100₺ di ne ara bu kadar arttırmışlar 😊 Gerçi medicaldede bu fiyattı anadolu da düşmüştü arttırmışlar demek ki ☺️ Geçmiş olsun 🙏🏻 Dikiş muayenesi için gidecekseniz giriş yapmanıza gerek yok en azından benim öyle oldu ☺️
Gls Derin_is_Mom oyak askeriye gorevlilerinde oluyo heralde benim esim emnyette polsana uye onlarda varmi acaba.neyse gidelim gorelim ozaman:)
Gls Arkadaslar dun amelyatimi oldum feti hocada..3 gun sonra gel muayeneye dedi..benim onun icin randevu almama gerek varmi acaba.bilgisi olan var mi..
Gls bugraninannesi2901 valla ben ilk defa gittim anadoluyo..hayat hastahanesine gidiyodum orda iyidi ucret..ama iyi olmak icin feti hocaya gittim.daha ne kadar olursa olsun diyerekten.
bugraninannesi2901 Aynen bende önceden hayata gidiyodum evime Anadolu yakın diye Anadolu’ya Gittim de uçmuş fiyatlar Gls feti hocayı çok duydum iyi doktormuş 2. Doğumumda bende ona gitmeyi düşünüyom
bugraninannesi2901 Aynen bende önceden hayata gidiyodum evime Anadolu yakın diye Anadolu’ya Gittim de uçmuş fiyatlar
bugraninannesi2901 Aynen bende önceden hayata gidiyodum evime Anadolu yakın diye Anadolu’ya Gittim de uçmuş fiyatlar
Gls bugraninannesi2901 kesinlikle bende ona gidicem Allah izin verirse..ben hayat hastahanesinde cem hocaya gidiyodum..amelyatimida o yapti dogumumuda.uzerimde hakki coktur..Allah razi olsun seviyorum da..amaa dogun ucreti nerdeyse ayni..feti hocadsn da memnunum...hayata gidene kadar daha kaliteli doktora gitmeyi tercih ediyorum artik..