simosum Dilaraa98 merhaba benimde bebeğim 2 ay 3 günlük. Bazen 60 cc mama verip sonrasında emziriyorum. Dışarıda olunca tek öğün için 90 cc veriyorum, içiyor bitince ağlıyor ama tekrar vermiyorum :) doyup doymadığına en iyi sen karar verirsin annesi
Diva Dilaraa98 her bebek farklı bence ona bırakın kaç içiceğini 😊mesela benim bebeğim o mama kutuların arkasında ki tabloya göre içirmeye kalksam çok geliyor içmiyor
Ezhra Dilaraa98 benim ki 25 günlük anne sütü +60 cc mama ama hepsini içmiyor bazen 40 45 50 ayarlayarak gidiyorum. Ne emdiğine bakıp ona göre mama veriyorum
Melekanne91 Dilaraa98 oglum suan 5 aylik 30 cc sut 90 cc mama iciyor.siz dusunun ki tika basa doyuyor cogu kez ikisini 90 a tamamliyor.kenslkle vermeyin midesi bosyere uzamasn.60 cc idealdir. 2 saatte 1
frambuaz Ezhra sadece mama 60 cc verin demıstı canım emzırdıkten sonra 60 yap yıne nekadar ıcıyor duruma gore deneyımleyıp ona gore yaparsın
Ezhra frambuaz acaba ben fazla mı veriyorum diye sormak istedim. Emzirsemde 10 15 dk emiyor çünkü sonra aranıyor doymadığını anlıyorum
frambuaz Ezhra doymuyor ozman canım yada gazı var dıye de aranıyor olabılır sen 60 cc ver emin olmus olursun
Tgul Ezhra emmeden sonra mama vermek meme reddine yol açabilir. Bebekler çok akıllıdır memeden sonra mama ver diye emmeyi bırakıyor son sütü içmiyor demekki sadece kolay akan ilk sütü içiyor. Dikkat edin.