Fatma4118 kızım 3 ay 20 günlük gözleri masmaviydi ama 2 gündür sanki değişti böyle elamsı olcak gibi mavilikte var yesillikte bi tuhaf.d tam çakır gözlü kalcak diye seviniyordum acaba göz rengi ne zaman oturur maviş kalır mi ki
Snowglobe Fatma4118 1 yaşına kadar belli olıyo. Ama nadirde olsa 1 den sonra da değişebilir. Ve aile de renkli göz yoksa çok Bi beklentiye girmeye gerek yok 😊
Aysenur-Goktug Snowglobe eşim ela ben kahverengi gözlüyüm oğlumuz yeşil mavi karışımı bir rengi var 15 aylık, 😊😊
Snowglobe Aysenur-Goktug doğduğun dan beri öyle mi. Benim de ela eşim kahve. Rahmetli Kayınbabam mavi gözlüymiş. Kızımın da mavi doğduğundn beri hiç değişmedi şuan 8 aylık. Ama ben değişir diye düşünüyorum nedense.
Aysenur-Goktug Snowglobe doğduğunda lacivert gibiydi sonra maviye döndü şimdide böyle karışık bı renk😁 bizde de sadece ananemin ve halamın gözü renkli eşimin rarafinda hiç yok😁
Fatma4118 Snowglobe evet doğduğundan beri mavi ama çok açık maviydi simdide mavi ama eskisi kadar değil
Poyrazin_annesii Ay bn kahve eşim ela kayın pederım mavı 😂 herkes bnm ogluma mavı gozlu olcak dıo . Suan mavı gıbı ama 6 aydan snra bellı oluyoms bnde cok merak edıyrm ama sankı bugun açık gri gıbı olms😂