Kubramagdalena Kızlar bi şey sorucam sebzeleri illa buharda mı pişirmek gerekiyor? Suda haşlasam olmuyor mu? Buharda çok yavaş pişiyor ve buharda pişiricim yok, siz nasıl yapıyorsunuz? Bugün başlayacağız ek gıdaya çok bilgim yok kusura bakmayın.
Adaliya Kubramagdalena ben tencerede haşlıyorum birAzda sulu yapıyorum çok katı olunca yemiyor bebişkom
Ftmsnny Kubramagdalena buharda pişirme aparatları var. Züccaciye ikea internetten vb yerlerde satılıyor. Maksimum 50₺
Eliztosum_ Kubramagdalena bende suda hasliyorum buharda besin değerini kaybetmedigi icin doktorlar öneriyolar ama pisirme aparati alıp oyle yapicam bende. Gittigidiyor da 20 liraydi bakabilirsiniz
Emirhannnn Kubramagdalena tabii bişe olmaz ama şu açıdan doğru çok suda haşlayıp da suyu dökersen vitamini gider ben az suda haşlıyorum hç dökmüyorum suyunu blender yapıp yediriyorum
Kubramagdalena Adaliya haşlıyorsunuz yani, bizim doktor buharda pişir dedi de, bende tencereye süzgeç koydum onda pişirmeye çalışıyorum da çooook uzun sürede pişiyor, suda haşlasam bi şey olmaz yani
Adaliya Kubramagdalena buharda pişirmek daha sağlıklı diyorlarda bende henüz buharda pişirme alamadım oyüzden haşlıyorum
Asyaglck Buhar pişiriciye bence gerek yok benim evde çelik süzgecim var tencereye su koyuyorum üzerine süzgeci koyup havucu kabağı koyuyorum kapağını kapatınca en fazla 12 dk da yumusacık oluyorlar
Sevilayy_1 Kubramagdalena çok uzun sürmüyor ki sebzeye göre değişiyor ben kısık ateşde 45 dk pişiyor yada az su ile pişirin haşlama olursa vitaminleri hep suda kalıyor