Haciscan Merhaba anneler size bi sorum olacaktı da benim bebeğim 4 ay 6 günlük normalde aptamil kullanıyoruz ama çoğu kişi evolvıa önerdi kullanan var mı acaba kilo alımı nasıl? Yarıyor mu? Kabızlık oluyor mu?
Palestinianbride Haciscan önerilere bakmayın kullandığınız mama size yarıyormu önemli olan o... çünkü bana iyi gelen mama size iyi gelmeyebilir
Elvin-Mina Haciscan çocuktan çocuğa değişir biz mesela bütün mamaları denedik içmedi humana denedim en son çok sevdi içeriğide iyi bence
enmutluannebenim aptamil çok şekerli kullanmanızı hiç önermem.. ve gdolu diye duydum aptamilin mamalarını zaten içeriğinide hiç sevmiyorum. humana kullanmanızı tavsiye ederim hem tadı anne sütüne birebr hemde içeriği temiz
Zelnuray Haciscan evolvia kesinlikle tavsiye etmem kilo bile aldırmuyo ilk mamamız oydu aptamil geçtik iyi geldi
enmutluannebenim Haciscan Doktorunuza danışın bence, humana'yı da sorun özellikle yenidoğanda şekersiz olması çok önemli. Evolvia'da malesef tadı anne sütünden daha şekerli bir mama.
AlyaDuru24 Haciscan aptamil kullanıyordum benim kızıma yaramadı 4 buçuk aydın evolvia kullanıyoruz hem gaz sorunu gitti hemde kabızlık yapmadı ama kilo artışı çok yapmadı bizde