Pkz Medikal park gop hastanesine gidiyoruz orada iki çocuk doktoruna gittik memnun kalmadık iyi bir çocuk doktoru arayışı içindeyim önerebileceğiniz bir doktor var mı ?
kubraege Pkz Gaziosmanpaşa hastanesi Serdar Fırat ve Ahmet Hakan gedik ikiside yoğun doktorlardir bı süre beklemeniz gerekebiliyor ama çok ilgililer, medicalpark Gaziosmanpaşa da gafur beye gittiniz mi iyi bir doktordur kendisi
gulcan_cem_gulce Pkz Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi Serdar Fırat doğumdan itibaren ona gidiyoruz çokda memnunuz randevusuz çalışıyor istediğiniz zaman götürebilirsiniz
BerilSu Pkz gop avrasya hastanesi serdar fırat dok. Doğumdan beri ona gidiyorum kızım 6 bucuk aylık çok memnunum
kubraege Pkz ben size cevap yazarken Gaziosmanpaşa hastanesi yazmışım ama Avrasya hastanesi olacak , gerçi bı çok kişi benim de size belirttigim doktorları söylemiş ☺️ Medicalpark gopta Gafur bey de çok iyi bı doktor bilginiz olsun 😊
Tugcezeynep MomsMeteor Medicalparka gidiyorum hidayet beye çok çok memnunum ve vhatsPtanda iletişim kurabiliyorum