Karadenizkizi53 Ebruefnan kişiden kişiye değişir benim 40 günümde son dikişim yani 5 inci dikişim düştü
Dilaylaa İki hafta da iyileşti dikişler ama ortalama bir ay sürer iyileşme süreci kişiden kişiye değişir
Ygt123 Benimde dikişim coktu 10 gün de günlük hayatımı etkilememeye başladı. Onun öncesinde otururken eğilirken aciyirdu. 10 gün olunca acisi gitti. Tamamen iyileşmesi bir ay.
Alminazli Benim dikisim 3 taneydi ana 2 hafta sürdü 10 gün yoğun bakimda kaldığımız için sadece yatip oturdugum icin pişmişti hep
Ebruefnan Yani pek fazla dikişi m yok gibi kaç var bilmiyorum da bugün 6. Günüm bakımını nasıl yapıyorsunuz
Ebruefnan Adeniiinannesiiii ne kadar güzel benim biraz biraz sızlıyor kanamaniz ne zaman geçti kızlar
Adeniiinannesiiii Ebruefnan 6. Gün falan şuan emin değilim ama bir tanecik kaldı gibi ama hissetmiyorum onuda yanma acı falan yok ☺️
Elzem1616 Ebruefnan dikişin coklıguna göre değişir benim ilk kızımda 1 ay sürmüştü tamamen iyileşmesi. İkincisinde 2 hafta
Ebruefnan Elzem1616 ya benim tek bı kenar da kaç dikiş var bilmiyorum surekli batikon yapıyorum rahatlatıyor