Babyboys Bebeğim küçükken çok ağlıyordu hep kucakta tuttum alıştı nasıl vaz geçirebilirim ? var mı Öner’iniz
Adaliya Babyboys valla bizde 5 ay 20 günlüğüz hala vaz geçiremedim kucakta gezmekten. yürüyene kadar geçmiycek heralde diye düşünüyorum 🙄🤭
Palestinianbride Babyboys Ben bebeklerin kucağa alıştığına değil sevgiye yakın olmaya güven duymaya ihtiyaçları olduğundan kucakta durduklarına inanıyorum her ne kadar zorda olsa elimden geldiğince yakın temas kurmaya çalışıyorum kızımla o bir bebek annesine muhtaç dış dünyaya karşı korunmasız bir bebek ben olsam bende annemin koynunda kalmak isterim ...bebek kucakta büyür sevgiyle büyür bu benim fikrim elbette ama kucağa alıştı şimdi bu alışkanlığını bıraktırdım diyen bir anneye rastlamadım henüz
Nurrr Babyboys emeklemeye başlayınca zaten artık kucakta durmuyorlar biraz daha sabır 7.5 aylık emeklemeye başlayınc bıraktı🙏🙏
Qwerty Aynı durumdayım, çözüm olarak kanguru ya da sling düşünüyorum taşıyamayacağım kilolara erişince😄
Ftmsnny Babyboys kucağa alışma gibi bir durum yok. Sizi istiyor sizde daha güvenli kokunuzu arıyor, etrafı gürültüyü yadırgıyor. Ağrısı varsa bu şekilde hafifletiyor ki zaten bu kucakta durma 1-1,5 yaşına kadar sürecek sonra koşturmak istemeyecek
Eylul2018 Babyboys bebek kucağa alışmaz onunla vakit geçirmen için sana yapışıyor. Ben kızımla ilgilenmediğim zaman yapışıyor mesela bana belkide biraz daha oyun ve ilgi bekliyordur
Babyboys Hepinize teşekkür ederim bugün doktor kontrolümüz vardı ve doktor biraz bırakmamı kucağa alma dedi çünkü yattığı an ağlıyor dükkanım var gündüz zor oluyor tek elle iş yapmak
Ftmsnny Babyboys bacak arasına havlu yada müslin olur. Kanguru ayarınada baktırın eşit dağılması lazım yükün. Ama uzun süre olmaz tabi hem bebekte sıkılır
Bebegim_ben Babyboys calisiyor san olmaz tabi baştan hata olmus ama bu saatten sonra nasil alışır bilmiyorum 😔