newmama222 Kızlar saat 5 oldu hala yemek yok ortada..Bana pratik önerileriniz varsa alırım. ** Dışardan yemek istemiyorum..
Seyyid_Ali_2021 newmama222 arpa şehriye çorbası yaptım, tereyağlı sade makarna, domatesli biber kızartması oldu bitti benim menü 😆
Ebruli101 newmama222 mantı kaldı dünden çiğ köfte var çorbami yaptım mantarlı tavuk sote yapcam malzemelerini hazırladım 6 gibi hazırlamaya başlarm ☺️
Vanilya newmama222 Mantı,şehriye çorbası da hemen olur. Ya da mercimek köftesi Yani aparatif ama bence ana yemek bile olur ben seviyorum. Eşim sevmez.
Sarelinagis newmama222 Köz kırmızı biberi tavaya alıyoruz tereyağı ve unla biraz kavurup üzerine bir bardak süt döküyoruz birazda kasar çok güzel oluyor yemek yokken yada yemeğin yanına bunu yapıyorum ben ekmekle çok güzel oluyor
Halimea newmama222 tavuk üstü pilav salata , yapabilirsiniz. Mantı, patates yemegi , makarna , corba ,
Babybloom newmama222 cevizli peynirli erişte Buzluktan tavuk veya köfte Dolapta ne varsa sebze yemeği Bol yeşillikli salata İftara daha 2buçuk saat var burada. Her şey yapılabilir valla.