Annesininkuzusu01 2 ay önce 280 lira olan aşı 495 lira olmuş şaka gibi yahu. Dolara endeksli diye biliyorum ama dolarda bu kadar artış olmadı yani çok şaşkınım gerçekten nereye gidiyoruz böyle
Melesss Annesininkuzusu01 rota virüsü ülkemizde vardı ama çok düşüktü. Ne zaman mülteciler geldi arttı. Devletin yaptığı bir durum olmasına rağmen aşılar bedava olmadı. Bende çok kızgınım bu duruma!
irva Annesininkuzusu01 Menenjitin en son dozuna zamlı denk geldim 720 tl verdim tek doz.Çok şükür ki özel aşılarımızın hepsi bitti.Hadi bizim imkanlarımız var yaptırıyoruz.Yaptıramayan çok aile var çok üzücü.
gezentianne cennetkokulubal Fırsatçılıkla alakası yok kuzenim eczacı. Para birimimimz o kadar düştü ki türkiyeye ilaç zor geliyormuş ve yüzde 45 zam gelmiş onlr ne yapabilir herkes magdur.Burada eleştirmeniz gereken yer hükümet.Sağlıkta eşitlik falan yok hikaye anlatmasınlar aşılar da bedava olmalı..
Annesininkuzusu01 Melesss Kesinlikle katılıyorum Rota göz ardı edilmemesi gereken bir aşı ama malesef her aile karşılayamıyor
sarmaliklahana Annesininkuzusu01 yoooo 1 ay önce bütün ilaçlara %40 zam geldi ozman oldu. Biz tam zamandan 1 gün önce aldık eczacı söylemişti gidip sorduk zamana gelecek alın buzdolabına yada burda bekletiriz demişti bizim 5 gün sknra aşımız vardı aldık eczanede beklettik yapılana kadar 🙄🥴
Annesininkuzusu01 sarmaliklahana Ben ilk dozu 2 ay önce yaptırdığım için bugün haberim oldu malesef 2. doz yarın
Liyamomyy Annesininkuzusu01 biz menenjit aşısı olduk üçüncü ayda 900 TL 5aylikken yaptrdm bir hafta önce 1300 TL olmuş gercktn yuhh
Elf0305 gezentianne kesinlikle bebek sonuçta birde rota virusu ölüme kadar yolu var Allah korusun sağlık bile para ile gerçekten şaşılası bir durum
Elf0305 Evet çok pahalı gerçekten ama imkanı olan varsa yaptırsın benim hiç haberim yoktu aşıdan yaptıramadım kızım 10 aylık rota virüsünden kahrolduk resmen iki ay neler çektik halada çekiyoruz 🙁 mutlaka imkanı olan yaptırsın derim
Annesininkuzusu01 Elf0305 O kadar haklısınız ki çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavrunuza ve tüm hasta bebeklere😔