elaninannesiii Kızlar son zamanlarda görüp Trendyoldan favorilediğiniz falan elbiseler var mı bir türlü birşey bulamadım, midi boy istiyorum düğünde mini giymek gelinden rol çalmak gibi geliyor bana bide volanlı birşey düşünüyorum malum sezaryen göbeğinden hala kurtulmadım sürekli bebe peşinde koşturacağım için göğsümün açılmasıyla uğraşmayacağım birşey, siyah düşünüyorum içine korse giyerim herhalde belli olmasın, var mıdır fikirleriniz mesela şu elbisenin yakasını daralttırsam biraz nasıl olur, düğün Eylül’ün başında. Bide bu var Bide bu
SeninAnnenBirMelektiYavrm elaninannesiii bunlar baya sıradan günlük elbise. Bence çevrenizde varsa abiyecilerden falan bakin
Kocayanak elaninannesiii ya güzel ama çok sade değil mii birde görümcenizmiş biraz daha gösterişli birşey olabilir bence 😊
MerveAkty elaninannesiii kız ben kuzenimin düğününde giydim çok ta güzel oldu 😁😁 korseyle kapatabildigimi kapattim😁
elaninannesiii MerveAkty korseyle olacak gibi değil her yerim ayrı fırtlıyor 😂 gerçi eylüle biraz kilo veririm inşallah çok mu sade diyosun bunlar
Uzaymekiii Kotonda çok güzel midi boy abiyeler var onlara bakabilirsiniz☺️ Bunlar da güzel ama çok sade sanki görümce düğünü için🤷🏻♀️
elaninannesiii Uzaymekiii ben çok utanıyorum niyeyse abiye giyerken ya elim hep dümdüz şeylere gidiyor bide çok zımbırtısı olmasın zaten paso kızımın peşinden koşturcam diyorum 😂 kotona bakıyorum hemen 😘
MerveAkty elaninannesiii çok sade sen yengesin kendine gel 😁😁 dolap uygulamalarına bak ben ordan aldım pullu mullu 😁
elaninannesiii SeninAnnenBirMelektiYavrm çıkıp alamam kızım çok huysuz burnumdan getirir internetten alacağım mecbur, çok mu sade ya şıkırtılı şeylerde hiç tarzım değil ama ayıp olacağınızı düşünüyorsanız daha süslü birşeyler bakayım kınarlar mı bunları giysem sizce😂
elaninannesiii kerimannesi düğün diyince aklıma siyah geliyor direk ne renk baksam gözlerim yeşil yeşil birşeylerde olabilir
SeninAnnenBirMelektiYavrm elaninannesiii öyle şıkırtılı şeyleri bende sevmiyorum sade şık çok güzel elbiseler var. Bence uzun tercih edin. İlle de siyah olmasın mesela bordo lacivert falan da olabilir
elaninannesiii Kocayanak öyle mi diyorsunuz günlüktede hep sade giyiyorum süs püs işini hiç beceremiyorum daha farklı şeyler bakayım çok teşekkür ederim 😘
elaninannesiii MerveAkty ahahahah kendimi abiye içinde görünce gülme tutuyo beni bi sabah programı sunacak gibi 😂😂
MerveAkty elaninannesiii sen benim elbisemi görsen hani elinde mikrofonun derdin 🤣🤣 az sağım solum firtladi ama yakın düğünlerde giymicem de nerde giycem
elaninannesiii SeninAnnenBirMelektiYavrm uzunun içinde pişerim gibi geliyor alttan püfür püfür essin az dedim, aklınızda birşey var mı acaba siz anlıyorsunuz gibi bu işlerden örnek bi foto atabilir misiniz
MerveAkty elaninannesiiihttps://imgyukle.com/i/E0UGwy Baksana bidaha nasıl giyeyim bu elbiseyi bu arada benim boyum da 1.65 kilo 72 😁
elaninannesiii MerveAkty Valla çok yakışmış payet kadın 😂 gülümsemenin güzelliğinden elbiseyi göremedim ne içten gülmüşsün öyle 😂